Redactia.ro
Home » Știri » Accident cu microbuz școlar cu elevi în Prahova. A fost activat Planul roșu de intervenție

Accident cu microbuz școlar cu elevi în Prahova. A fost activat Planul roșu de intervenție

GALERIE FOTO (4)

A fost activat Planul Roșu de intervenție în Prahova, în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz şcolar plin de elevi.

UPDATE ora 16.30 Potrivit informațiilor de la fața locului, şoferul bolidului a pătruns pe contrasens din cauze care urmează a fi stabilite şi a lovit frontal microbuzul școlar care transporta elevi. Victimele au suferit diverse traumatisme la nivelul capului şi al membrelor, a transmis Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova. Elevii din microbuz au vârste cuprinse între 10 şi 14 ani.

Un număr de 12 elevi şi şoferul microbuzului școlar implicat în accident au fost transportaţi la spital, potrivit Agerpres.

UPDATE ora 16.00 În microbuzul școlar se aflau în total 19 copii. Iniţial, autorităţile au transmis că în microbuz se află 16, apoi 17 copii. După evaluarea medicală a opt dintre minori şi un adult, patru copii răniţi uşor au fost duşi la spital cu traumatisme cranio-cerebrale. Sunt în continuare investigați medical toți cei implicați în coliziune

Accidentul cu un microbuz școlar s-a produs în zona localităţii Drăgăneşti, iar autorităţile au declanșat imediat Planul roşu de intervenţie, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Într-o primă fază, la faţa locului au fost chemate o autospecială de stingere, o autospecială de transport victime multiple şi o autospecială de descarcerare, 10 ambulanțe.
A fost declanşat Planul roşu de intervenţie la nivelul judeţului.

Accident cu microbuz școlar cu elevi în Prahova. Planul roșu de intervenție activat

În accidentul rutier de la Drăgănești au fost implicat un microbuz şcolar şi un bolid de lux a avut loc în Prahova. Din primele informații, în microbuz s-ar fi aflat 16 elevi și doi adulți.

Din primele informații, patru elevi aflaţi în microbuzul şcolar care a fost implicat, luni, într-un accident rutier produs în zona localităţii prahovene Drăgăneşti sunt răniţi, dar conştienţi, mai informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: