Redactia.ro
Home » Homepage » Accident cumplit în Bistrița. Trei surori au fost lovite de un șofer care a urcat la volan, deși consumase alcool. Care este starea adolescentelor

Accident cumplit în Bistrița. Trei surori au fost lovite de un șofer care a urcat la volan, deși consumase alcool. Care este starea adolescentelor

accident

Accident cumplit în Bistrița. Trei copile au fost rănite joi de o mașină al cărei șofer băut a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe DN 15A, în județul Bistrița-Năsăud. Iată cum s-a petrecut tragedia!

Trei surori au fost lovite de un șofer care a urcat la volan deși consumase alcool

Potrivit polițiștilor sosiți la fața locului, un bărbat de 47 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Național 15A, pe direcția Galatii Bistriței-Herina, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile, accidentând trei minore care se deplasau într-un alt vehicul.

Copilele accidentate au fost transportate la cel mai apropiat spital pentru a primi îngrijirile necesare, în timp ce bărbatul a fost condus către un alt spital pentru a-i fi prelevate probe bilogice în vederea stabilirii alcoolemiei pe care o avea în momentul producerii accidentului.

La sosirea echipajului de Poliție, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, semn că acesta consumase o cantitate însemnată de alcool înainte de a urca la volan.

Bărbatul care a provocat accidentul consumase alcool înainte de a se urca la volan

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul. Cele trei fete, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani au fost transportate la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Pe de altă parte, bărbatul nu a fost cooperant și nu a acceptat cu ușurință să fie condus la spital pentru a-i fi prelevate probele bilogice necesare.

Martorii susțin că șoferul camionetei ar fi încercat să evite un TIR, a intrat într-un parapete și de acolo ar fi ricoșat într-o mașină, în care se aflau trei surori, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani.

Sursă foto ISU Bistrița

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: