Redactia.ro
Home » Știri » Accident cumplit în București. Un bărbat a murit lovit de două mașini, chiar pe trecerea de pietoni

Accident cumplit în București. Un bărbat a murit lovit de două mașini, chiar pe trecerea de pietoni

GALERIE FOTO (2) accident

Un bărbat a murit marţi, în Bucureşti, după ce a fost accidentat pe o trecere de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător din zona Luică.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, în jurul orei 11,50, pe Strada Luică nr. 35, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un pieton, transmite Agerpres.

„Conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Str. Luică dinspre Bd. Constantin Brâncoveanu către Şoseaua Giurgiului, în momentul în care a ajuns în dreptul magazinului Penny, a surprins şi accidentat un bărbat, în vârstă de 74 de ani, care se angajase în traversarea străzii regulamentar pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

În urma impactului, victima s-a dezechilibrat şi a căzut pe celălalt sens de circulaţie, fiind accidentată şi de un alt autoturism” a precizat sursa citată.

Atenție! Mii de români vor putea primi bani de la stat! Ce condiții trebuie să îndeplinească

Deşi i s-au aplicat manevre de resuscitare, pietonul a fost declarat decedat.

Circulaţia a fost restricţionată din cauza acestui accident pe Str. Luică dinspre Bd. Constantin Brâncoveanu către Şoseaua Giurgiului.

Conform sursei citate, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Loading...