Redactia.ro
Home » Știri » Atenție! Mii de români vor putea primi bani de la stat! Ce condiții trebuie să îndeplinească

Atenție! Mii de români vor putea primi bani de la stat! Ce condiții trebuie să îndeplinească

Atenție! Mii de români vor putea primi bani de la stat! Ce condiții trebuie să îndeplinească

Atenție! Mii de români vor putea primi bani de la stat! Ce condiții trebuie să îndeplinească. Premierul României a oferit detalii despre un program foarte popular printre românii. 

Atenție! Mii de români vor putea primi bani de la stat! Ce condiții trebuie să îndeplinească

Ludovic Orban a precizat că Guvernul va continua finațarea programelor Rabla și Rabla Plus, care vor fi reluate, din luna martie, cel mai probabil.

„Vor fi finanţate. Aici este clar că trebuie să dăm acest impuls, în special pentru producătorii din România. Industria auto în România are un procent foarte important din produsul intern brut. De asemenea, asigură o foarte mare parte din exporturile României, or, aici e nevoie de acest stimulent pentru a creşte, practic, producţia internă. (…) Cel mai probabil în luna martie (…) Rabla Plus va continua. (…) În anul 2019 nu s-au achiziţionat foarte multe maşini electrice, dar o parte din Programul Rabla va fi alocat şi pentru maşinile electrice”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Legea aprobată luni de Klaus Iohannis

Luni, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 17/2019. Această Ordonanță prevede modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 66/2014 privind aprobarea Programului de stimulare a cumpărării de autoturisme noi.

„Demersul legislativ prevede posibilitatea achiziționării de către beneficiarul Programului a unui autovehicul nou, pe lângă cel clasic cu sistem de propulsie termic și a următoarelor tipuri de autovehicule:

– autovehicul hibrid, având un preț de achiziție maxim 100.000 lei, la care se adaugă TVA, pentru care beneficiarul programului trebuie să asigure un avans de minim 25% din prețul de achiziție al autoturismului.

– autovehicul pur electric, având un preț de maxim 150.000 lei, la care se adaugă TVA, pentru care beneficiarii trebuie să asigure un avans de minim 30% din prețul de achiziție al autoturismului”, potrivit expunerii de motive a ordonanței.

Camera Deputaților a adoptat OUG 17/2019, decizional, pe 11 decembrie 2019”, se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Citeste si:Informație șocantă. E posibil ca un alt pacient să fi ars pe masa de operații la Floreasca

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: