Redactia.ro
Home » Știri » Informație șocantă. E posibil ca un alt pacient să fi ars pe masa de operații la Floreasca

Informație șocantă. E posibil ca un alt pacient să fi ars pe masa de operații la Floreasca

Informație șocantă. E posibil ca un alt pacient să fi ars pe masa de operații la Floreasca

Informație șocantă. E posibil ca un alt pacient să fi ars pe masa de operații la Floreasca. Ministrul Sănătății, Victor Costache a declarat că este posibil să fi mai existat un pacient care a suferit arsuri în blocul operator.

Informație șocantă. E posibil ca un alt pacient să fi ars pe masa de operații la Floreasca

Marți, Victor Costache a spus că este posibil ca situația femeii care a ars pe masa de operație a Spitalului Floreasca să  nu fie unica.

Există informații că un alt pacient a suferit arsuri în blocul operator, motiv pentru care ministrul Sănătății a declarat că va continua cercetările la spitalul Floreasca.

Continuăm să investigăm și rugăm toți pacienții care au suferit astfel de măsuri să ne semnaleze. Transmitem tuturor colegilor să nu mai folosească off lable biocide. Orice utilizare off lable a unui biocid, a unui instrument chirurgical poate da naștere la tragedii”, a explicat Costache.

Întrebat dacă a mai existat un caz asemănător la spitalul Floreasca, ministrul Sănătății a declarat că se investighează în continuare. ”Pacientul este, evident, în viața și a fost un eveniment de mai mică dimensiune, dar nu vreau să speculez”.

Medicul Beuran folosea frecvent produsul incriminat

Șeful Inspecției Sanitare de Stat, Maria Comana a declarat că medicul chirurg Mircea Beuran folosea produsul incriminat pe scară largă.

Problema este că în referatele domnului profesor de obicei apare produsul incriminat ca fiind folosit în mod normal. Betadină în cantităţi foarte mici, clorhexidrină nu am văzut şi am verificat balanţa pe un an întreg”, a declarat Comana.

De asemenea, ministrul a adăugat că au fost descoperite și alte nereguli referitoare la folosirea substanței dezinfectante. Profesorul Mircea Beuran a fost demis din funcția de președinte al Comisiei de chirurgie generală a Ministerului Sănătății. În urma demiterii acestuia, medicii de la Spitalul Floreasca au anunțat luni că își vor suspenda activitatea.

Citeste si:Caz șocant în Marea Britanie! O româncă a murit în urma unei operații de cezariană

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: