Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Marea Britanie! O româncă a murit în urma unei operații de cezariană

Caz șocant în Marea Britanie! O româncă a murit în urma unei operații de cezariană

Caz șocant în Marea Britanie! O româncă a murit în urma unei operații de cezariană

Caz șocant în Marea Britanie! O româncă a murit în urma unei operații de cezariană. Gabriela Pintilie, a murit la doar șapte ore după ce a născut o fetiță prin cezariană.

Caz șocant în Marea Britanie! O româncă a murit în urma unei operații de cezariană

Un eveniment tragic a avut loc în Essex, Marea Britanie. O româncă în vârstă de 36 de ani a murit în urma unei hemoragi8i puternice. Femeia s-a stins din viață după șapte ore după ce a născut prin cezariană o fetiță sănătoasă.

Medicii britanici sunt acuzați acum că nu au folosit cantitatea de sânge necesară pentru a-i salva viața tinerei mămici și nici substanțele coagulante pe care le-au avut la dispoziție. Potrivit primelor informații, Gabriela Pintilie era la a doua naștere.

Când a avut loc tragicul eveniment

Potrivit Fanatik.ro, românca urma să nască al doilea copil prin cezariană pe 28 februarie 2019, dar se pare că lucrurile nu au mers conform planului inițial.

Femeia a ajuns de urgență la spitalul universitar Basildon din Essex cu trei zile mai devreme după ce i-a rupt apa.

După ce Gabriela a murit în urma unei hemoragii puternice, ginecologul Malcolm Griffiths a fost chemat în instanță. Medicul a explicat că pacienta a pierdut 600 de mililitri de sânge, o cantitate normală în cazul unei cezariane.

Apoi, la o distanță de 30 de minute, aceasta a mai pierdut doi litri de sânge. Acesta a fost momentul în care medicii au cerut sânge și coagulante. Așadar, tinerei i-au fost administrate două unități din grupa universală 0 de sânge și alte șase unități din grupa sa de sânge.

Personalul medical din sala de operație nu știa că spitalul dispunea de coagulante. Gabriela nu a primit toată cantitatea de sânge și nici coagulante”, a explicat în instanță medicul ginecolog.

Mai mult decât atât, medicul ginecolog susține că a existat și o problemă de comunicare. Un expert precizează că medicii au tergiversat operația pentru că maternitatea era superaglomerată. Familia Gabrielei a dat în judecată maternitatea, iar procesul se desfăşoară la tribunalul din Chelmsford.

Citeste si:Cinci ani de la atentatul revistei Charlie Hebdo. Când începe procesul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini