Redactia.ro
Home » Știri » Accident cumplit în Constanța. Un tânăr de 21 de ani a murit după ce mașina lui a fost pur și simplu ruptă în două 

Accident cumplit în Constanța. Un tânăr de 21 de ani a murit după ce mașina lui a fost pur și simplu ruptă în două 

accident rutier

Un eveniment tragic a avut loc în Constanța. Un tânăr de numai 21 de ani și-a pierdut viața într-un accident teribil. Cu un impact puternic, mașina în care se afla s-a rupt în două, fără ca tânărul să aibă vreo șansă de supraviețuire. Acest incident îngrozitor a adus familia tânărului în stare de durere profundă din cauza acestei pierderi neașteptate. Iată detaliile despre teribilul incident!

Accident cumplit în Constanța. Un tânăr de 21 de ani a murit după ce mașina lui a fost pur și simplu ruptă în două

În cursul nopții trecute, la ora 01:30, un eveniment tragic a cutremurat liniștea orașului Constanța, lăsând o familie în stare de doliu. Un tânăr de doar 21 de ani și-a găsit tragicul sfârșit în urma unui accident șocant, când mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un copac de-a lungul bulevardului Aurel Vlaicu.

Coliziunea extrem de puternică a avut consecințe dezastruoase, rupând vehiculul în două și proiectând șoferul la câțiva metri distanță pe asfalt. Persoanele prezente la fața locului au apelat rapid numărul de urgență 112, iar în scurt timp, polițiștii de la Serviciul Rutier și echipajul SMURD au sosit la locul tragediei. În ciuda eforturilor care au fost depuse de către personalul ajuns la fața locului, tânărul nu a mai putut să fie salvat.

„La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 21 de ani, ar fi condus un autoturism, și, din motive care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac. În urma accidentului rutier, conducătorul auto a decedat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Ce au descoperit polițiștii atunci când au ajuns la fața locului

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, în data de 27 octombrie curent, în jurul orei 01:30 dimineața, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost alertați cu privire la un accident grav.. La sosirea forțelor de ordine, s-a constatat că tânărul de 21 de ani care se afla la volanul autoturismului a pierdut viața în urma impactului tragic.

În acest nefericit incident, tânărul conducea autovehiculul și, din motive încă necunoscute, a derapat de pe partea carosabilă, intrând în coliziune violentă cu un copac. Tragedia a dus la moartea tânărului șofer, iar familia și apropiații lui se pregătesc acum pentru a-i aduce omagiu și a-l conduce pe ultimul drum.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: