Redactia.ro
Home » Știri » Accident de proporții în Cluj! La volan se afla un adolescent de doar 17 ani, fără permis și în stare de ebrietate FOTO

Accident de proporții în Cluj! La volan se afla un adolescent de doar 17 ani, fără permis și în stare de ebrietate FOTO

GALERIE FOTO (5)

Accident cu 6 victime în judeţul Cluj. La volanul mașinii se afla un adolescent de 17 ani, băut şi fără permis. Iată detaliile!

Accident de proporții în Cluj

Şase tineri au ajuns la spital în municipiul Dej, judeţul Cluj. Victimele se aflau într-un autoturism condus de cânte un minor fără permis care consumase alcool. Pentru a-i salva, a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru a fi scoase:

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 04.30, poliţiştii au fost sesizaţi să intervină la un accident rutier produs în municipiul Dej, la intersecţia cu sens giratoriu dintre strada Unirii şi strada Dobrogeanu Gherea. Din primele informaţii, reiese faptul că un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Mica, ar fi condus un autoturism în care se mai aflau 5 pasageri, dinspre aleea Tomis, iar la intersecţia menţionată mai sus ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate”, a transmis Poliţia Judeţeană Cluj, potrivit news.ro.

La volan se afla un adolescent de doar 17 ani, fără permis și în stare de ebrietate

Tânărul care a produs accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, unde s-a indicat o concentraţie de 0.23 mg/l alcool pur în aerul expirat:

„Apelul de urgenţă a fost înregistrat în jurul orei 04:30, iar la faţa locului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD şi două echipaje SAJ. Salvatorii au găsit un autoturism avariat, ieşit în afara părţii carosabile, iar înăuntrul acestuia se aflau doi tineri încarceraţi şi alţi trei care necesitau extragerea cu echipamentele speciale. Cele cinci victime erau în stare de conştienţă, prezentau multiple traumatisme şi erau necooperante”, a arătat Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Cluj.

Sursa foto: observatornews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: