Redactia.ro
Home » Știri » Accident deosebit de grav în Ialomița: 10 morți și 7 răniți. A fost activat Planul roșu

Accident deosebit de grav în Ialomița: 10 morți și 7 răniți. A fost activat Planul roșu

accident

Un accident deosebit de grav a avut loc, sâmbătă dimineață, între Urziceni și Slobozia. Zece persoane au murit şi șapte au fost rănite, după ce un TIR a intrat violent într-un microbuz plin cu oameni.

Este cel mai grav accideent rutier din 2019

Este cel mai grav accident rutier petrecut în 2019. Autoritățile au activat Planul roșu de intervenție, potrivit Digi24.

Accidentul s-a produs pe DN2A Slobozia – Urziceni, între localităţile Balaciu şi Sfântu Gheorghe, în jurul orei 5:00. În accident au fost  implicate un microbuz şi un tir. În microbuz se aflau 17 persoane.

Din primele informații, se pare că șoferul TIR-ului ar fi adormit la volan. El a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și a lovit din plin microbuzul. Șoferul TIR-ului a murit pe loc. Și șoferul microbuzului se află printre decedați.

Victimele au fost transportate la spital

Conform ISU Ialomiţa, după realizarea intervenţiei integrate pentru descarcerarea persoanelor din microbuz şi acordarea asistenţei medicale, au rezultat 18 victime, dintre care 10 decedate (şoferul tirului şi 9 din microbuz) şi 8 transportate de urgenţă la spital: 3 la Spitalul Slobozia (conştiente); 5 către Spitalele Bagdasar si Floareasca din Bucureşti (toate conştiente).

Accident mortal în Hunedoara. Două persoane au murit, iar alte două sunt rănite grav

La faţa locului au acţionat de urgenţă peste 40 de pompieri, paramedici SMURD şi personal medical SAJ cu 19 autospeciale şi ambulanţe.

De asemenea, de la ISU Bucureşti-Ilfov au fost dislocate în sprijin – 1 ambulanţă de prim-ajutor SMURD şi 1 autospecială pentru transport victime multiple.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: