Redactia.ro
Home » Breaking News » Accident feroviar grav. Două trenuri s-au ciocnit frontal. Mai mulți răniți

Accident feroviar grav. Două trenuri s-au ciocnit frontal. Mai mulți răniți

Accident feroviar grav. Două trenuri s-au ciocnit frontal. Mai mulți răniți

Accident feroviar grav. Două trenuri s-au ciocnit frontal. Mai mulți răniți. Un accident feroviar s-a produs în urmă cu puţin timp, între Ploieşti şi Brazi. Două trenuri s-au ciocnit frontal, iar cinci persoane au fost rănite, anunță Digi24.

UPDATE. Potrivit noilor informații, bilanțul răniților a crescut. 11 persoane au fost rănite, dintre care una a suferit politraumatisme și a fost preluată de elicopterul SMURD, urmând să fie transportată la un spital din Capitală. Inițial s-a anunțat că ar fi vorba de cinci răniți ușor. Circulația trenurilor de pe această rută înregistrează întârzieri chiar și de o oră.

Accident feroviar grav. Două trenuri s-au ciocnit frontal. Mai mulți răniți

Un accident feroviar s-a produs miercuri după-amiază, între Ploieşti şi Brazi. Două trenuri s-au ciocnit frontal, iar cinci persoane au fost rănite.

Potrivit ISU, accidentul feroviar a avut loc în zona gării Ploiești triaj. Două trenuri – unul de persoane și unul de marfă – s-au ciocnit și au deraiat. Din primele informații, cinci persoane sunt rănite.

Două echipaje de descarcerare, două autospeciale de stingere, patru ambulanțe SMURD, o ambulanță de terapie intensivă și una de transport personal au fost trimise la fața locului. Potrivit unor surse, sunt victime multiple.

Reacția lui Raed Arafat

UPDATE, 16: 17 Raed Arafat: „Sunt trei persoane rănite ușor. Primele două vagoane și locomotivă de la Interregio sunt deraiate. Un elicopter SMURD ajunge la fața locului. Intervenția este în dinamică. Așa cum știu acum, nu cred că vom avea pacienți gravi sau în stare critică”, a declarat la Antena 3.

UPDATE, 16:16 Din cei cinci răniți, doi sunt mecanici ai trenurilor, iar trei sunt călători. La fața locului se îndreaptă mai multe ambulanțe și echipaje de descarcerare.

Știre în curs de actualizare

Citeste si:Președintele Klaus Iohannis a fost Moș Crăciun pentru copiii de la un centru de plasament

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: