Redactia.ro
Home » Homepage » Accident grav, în apropiere de Albița: 7 victime. A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție

Accident grav, în apropiere de Albița: 7 victime. A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție

accident

Un accident rutier a avut loc, marți, în localitatea Albița din județul Vaslui. Incidentul s-a soldat cu 7 victime. Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție.

Potrivit primelor informații, este vorba despre o ciocnire între două autoturisme, fiind implicate șapte persoane. După efectuarea evaluării medicale la fața locului, o persoană aflată în stare de inconștiență va fi transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Iași, pentru investigații suplimentare.

O altă persoană, rănită, dar conștientă, va fi transportata la unitatea de primiri urgențe a spitalului municipal Huși. Celelalte 5 persoane implicate sunt stabile și conștiente.

Gripa a făcut o nouă victimă. Bilanțul deceselor crește la 15

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului au fost trimise o autospeciala de stingere, 4 ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și o ambulanță a Serviciului județean de ambulanță. În sprijin, a fost alertat și un elicopter SMURD, transmite Mediafax.

Pompierii din Vaslui spun că accidentul s-a produs la un kilometru de limita cu județul Iași și s-a soldat cu 7 victime, dintre care una, cetățean moldovean, în stare de inconștiență.

„Primește îngrijiri medicale în elicopterul SMURD, după care va fi transportată la un spital din municipiul Iași. O altă victimă va fi transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Huși. Celelalte cinci victime sunt conștiente și stabile. Acțiunea este în dinamică”, anunță pompierii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: