Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav în București! Două adolescente au fost lovite de un șofer care urcase drogat la volan

Accident grav în București! Două adolescente au fost lovite de un șofer care urcase drogat la volan

accident capitala

Accident cumplit în București! Două fete, ambele în vârstă de 15 ani, au fost lovite în timp ce se aflau pe trotuar. Incidentul a avut loc pe șoseaua Vitan-Bârzești, iar cele două adolescente au fost transportate la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Șoferul care le-a accidentat pe cele două fete ar fi consumat cocaină

În accidentul de pe șoseaua Vitan-Bârzești au fost implicate trei autoturisme care au intrat în coliziune. Unul dintre acestea s-a răstrunat și le-a accidentat pe cele două adolescente aflate pe trotuar. Un echipaj de poliție și unul de ambulanță au sosit de urgență la fața locului. Toți șoferii au fost testați pentru consumul de alcool și de droguri, iar rezultatele au fost negative în cazul a doi dintre ei.

Poliția a anunțat că șoferul mașinii care le-a lovit pe cele două fete se afla influența substanțelor psihoactive, potrivit rezultatului la testarea cu aparatul Drugtest. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost condus la INML în vederea recoltării de mostre biologice și se pare că ar fi consumat cocaină înainte de urca la volan.

Adolescentele au fost transportate la spital

Cât despre adolescentele rănite, ele au fost transportate la Spitalul „M. S. Curie” pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate care au fost împrejurările în care s-a produs accidentul.

„Din primele informații, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 36 ani, care se deplasa pe șoseaua Vitan-Bârzești, dinspre Pod Vitan catre Șoseaua Olteniței, ajuns în dreptul sediului INML, ar fi efectuat virajul la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu alte două autovehicule care circulau din sens opus. În urma impactului, acesta s-a răsturnat pe lateral, lovind și doi pietoni, care se aflau pe trotuar”, se arată în comunicatul emis de către polițiști.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: