Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav în București. Patru mașini au blocat traficul în nordul Bucureștiului

Accident grav în București. Patru mașini au blocat traficul în nordul Bucureștiului

Un eveniment rutier dramatic a avut loc în nordul Bucureștiului, mai precis pe strada Ceaikovski, care leagă Calea Floreasca de Bulevardul Barbu Văcărescu. Incidentul a implicat patru autovehicule și a avut consecințe serioase asupra traficului din zonă.

Desfășurat într-o dimineață obișnuită de marți, la aproximativ 10:15, acest accident a generat un blocaj semnificativ al circulației, care a persistat pe parcursul a cel puțin două ore de la producerea evenimentului.

Accident grav în București

În urma impactului, trei dintre mașinile implicate au fost rapid ridicate pe platforme, însă una dintre ele, aflată în mijlocul străzii, încă persistă pe carosabil, contribuind la menținerea blocajului rutier. Surprinzător, autoturismul care pare să fi fost responsabil de producerea accidentului aparține unei firme private de pază și protecție, adăugând un element neașteptat acestui incident.

Polițiștii au intervenit prompt pentru a gestiona situația, deviind traficul în jurul zonei afectate. Astfel, au fost instituite devieri la intersecțiile Calea Floreasca – Mircea Eliade și Barbu Văcărescu – Ceaikovski, contribuind la fluidizarea circulației în jurul accidentului. Cu toate acestea, autobuzele STB care circulau pe linia 282 și tranzitau strada Ceaikovski au fost blocate în stație, ca urmare a incapacității de a trece de zona accidentată.

Traficul a avut de suferit

Eforturile poliției și ale echipajelor de intervenție, printre care se numără și pompierii și o ambulanță SMURD, au fost concentrate asupra gestionării traficului și acordării primului ajutor, în cazul în care era necesar. Din fericire, potrivit primelor informații, nu au fost înregistrate persoane rănite grav în urma acestui incident, ceea ce reprezintă o veste îmbucurătoare, având în vedere gravitatea aparentă a coliziunii.

Cu toate acestea, blocajul persistent al traficului în zona respectivă a generat disconfort și frustrare printre șoferii și pasagerii afectați, iar consecințele asupra mobilității urbane au fost semnificative. Orașul a resimțit imediat efectele negative ale acestui eveniment, cu întârzieri în desfășurarea normală a activităților cotidiene și o perturbare a rutelor obișnuite de transport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: