Redactia.ro
Home » Homepage » Accident grav! Mașina lui Cătălin Botezatu a fost grav avariată

Accident grav! Mașina lui Cătălin Botezatu a fost grav avariată

GALERIE FOTO (5) Accident grav! Mașina lui Cătălin Botezatu a fost grav avariată

Accident grav! Mașina lui Cătălin Botezatu a fost grav avariată. Unul dintre bolizii de lux ai lui Cătălin Botezatu a fost implicat într-un accident rutier în Capitală, în urmă cu nu mult timp.

Accident grav! Mașina lui Cătălin Botezatu a fost grav avariată

Potrivit Antena1, în urmă cu puțin timp, a avut loc un accident rutier, în care una dintre mașinile lui Botezatu a a fost implicată. Informația a fost făcută publică pe rețelele de socializare, acolo unde au fost distribuite și imagini cu consecințele accidentului.

Unul dintre bolizii de lux ai lui Cătălin Botezatu a fost implicat într-un accident rutier în Capitală, în urmă cu nu mult timp. Accidentul a avut loc miercuri, în zona Barbu Văcărescu. Mașina designerului a lovit mai multe autoturisme după ce sistemul de frânare s-a declanșat automat blocând roțile autovehiculului.

Reacția designerului în urma incidentului

Cătălin Botezatu a declarat că sistemul de frânare s-a declanșat automat și a blocat roțile autovehiculului.

„A fost un accident ușor. Mașina pe care o am are un sistem de frânare mai nou. Datorită senzorilor, atunci când alte mașini frânează și ea. Asta s-a întâmplat și ieir. Cineva din fața mea a frânat brusc și a vrut să intre fără să se asigure. Mașina mea a frânat, sistemul blochează și roțișe și n-a mai putut fi controlată și a ajuns să se învârtă singură. Asa se întâmplă în asemenea momente. Cam asta este tot”, a spus Cătălin Botezatu.

Designerul spune că nu există pagube în urma accidentului și totul a fost cauzat de condițiile de trafic. În momentul accidentului, Botezatu nu se afla la volan.

Citeste si:Gigi Becali a făcut lista! Cine pleacă de la FCSB!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: