Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali a făcut lista! Cine pleacă de la FCSB!

Gigi Becali a făcut lista! Cine pleacă de la FCSB!

Gigi Becali a făcut lista

Gigi Becali a făcut lista. În perioada mercato, patronul echipei FCSB vrea să renunțe la aproape jumătate dintre jucătorii pe care îi are acum în lot.

Becali este decis să câștige titlul, așa că vrea să facă schimbări majore la echipă. A anunțat că a făcut deja lista cu fotbaliștii pe care nu îi mai dorește. Vrea să schimbe jumătate de lot în iarnă. Pe lista celor intrați în dizgrația lui Becali sunt: Bozhidar Chorbadzhiyski, Marko Momcilovic, Diogo Salomao, Thierry Moutinho, Lukasz Gikiewicz, Juvhel Tsoumou. Dacă va primi oferte bune este dispus să renunțe și la Harlem Gnohere, Ioan Hora, Claudiu Belu, Alexandru Stan.

În lotul echipei FCSB sunt 30 de jucători

Gigi Becali așteaptă oferte și pentru alți jucători pe care nu-i mai vrea la lot. Adi Popa, Mihai Pintilii, Lucian Filip, Cristian Manea. Ultimii 4 au fost adăugați pentru că Filip este la final de contract, Pintilii ar vrea să se retragă, iar lui Adi Popa îi expiră contractul. Totuși, finanțatorul ar dori să găsească o soluție pentru a-l păstra pe Popa. În acest moment, lotul echipei FCSB valorează aproximativ 38,65 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Lukasz Gikiewicz îl acuză pe Becali

Lukasz Gikiewicz a jucat ultimul meci pentru FCSB în urmă cu mai bine de trei luni. Atacantul a vorbit despre cum a plecat de la FCSB.

” Când am venit la București, după câteva zile am jucat în meciul cu Astra Giurgiu în primul ”11” și am avut un assist, dar din păcate am pierdut. Am jucat cinci meciuri în total, am avut două assist-uri. Am alergat aproape 12 kilometri în fiecare meci, am avut unul dintre cele mai bune rezultate din echipa la sprint. De la finalul lunii septembrie contractul meu s-a încheiat pentru că cei de la FCSB nu au respectat termenii înțelegerii. Decizia i-a aparținut patronului, antrenorul n-are niciun cuvânt de spus”, a declarat Gikiewicz pentru sportowefakty.wp.pl.

Citește și: Dan Petrescu vrea sistemul VAR în Liga 1! CFR – Sepsi 1-0

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: