Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu vrea sistemul VAR în Liga 1! CFR – Sepsi 1-0

Dan Petrescu vrea sistemul VAR în Liga 1! CFR – Sepsi 1-0

Dan Petrescu vrea sistemul VAR în Liga 1

Dan Petrescu vrea sistemul VAR în Liga 1. Antrenorul campioanei a avut emoții la meciul câștigat la limită de elevii săi. După golul anulat al lui Omrani, Petrescu cere insistent ca sistemul VAR să fie introdus mai repede.

CFR a câștigat la limită meciul cu Sepsi, chiar dacă a dominat clar. Billel Omrani a marcat în prima repriză, dar golul său a fost anulat. Antrenorul campioanei crede că golul a fost perfect valabil.

„Am avut emoţii, am înscris foarte târziu. Am avut multe ocazii dar nu am putut băga mingea în poartă, cei de la Sepsi s-au apărat foarte bine, periculoşi pe contraatac, la faze fixe, ne-au pus probleme mari. Dacă nu marca Vinicius acum eram supăraţi, trişti, pierdeam puncte mari în clasament. Cred că e gol valabil în primă repriză la Omrani, m-am uitat la fază, dar fără VAR e greu, sincer, nici tuşierul nu avea cum să vadă. Dacă aveam VAR, era gol şi meciul era mai uşor,” a declarat Dan Petrescu după meci.

CFR a rămas pe primul loc

După victoria cu Sepsi, CFR a rămas pe prima poziție în Liga! Golul victoriei a fost dat pe final de Vinicius. Omrani, Rondon şi Lacina Traore, au ratat mai multe ocazii.

„Rondon a avut cele mai mari ocazii, dar la ce atitudine are nu mă supăr niciodată pe el. E un profesionist exemplar, sunt fericit că am adus un asemenea jucător la echipă, e fantastic. Unii se supără că nu joacă, el niciodată. Sper să rămână cât stau eu la CFR, e un jucător pe placul meu”, a declarat la Digi Sport după meci, Dan Petrescu.

Citește și: Ronaldo pleacă de la Juventus? Are ofertă de la o echipă din America

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: