Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldo pleacă de la Juventus? Are ofertă de la o echipă din America

Ronaldo pleacă de la Juventus? Are ofertă de la o echipă din America

Ronaldo pleacă de la Juventus

Ronaldo pleacă de la Juventus? Potrivit jurnaliștilor din Spania, Cristiano Ronaldo ar avea o ofertă foarte bună din Major League Soccer.

Fostul star, David Beckham vrea să se asigure că echipa sa Inter Miami va avea cei mai buni jucători și antrenor în momentul în care va debuta în Major League Soccer. Până atunci mai sunt doar câteva luni. Astfel, fostul international încearcă să-și alcătuiască cel mai puternic lot din campionatul nord-american de fotbal. Primul nume pe care îl vrea ar fi Cristiano Ronaldo. De asemenea a avut discuții și cu doi tehnicieni. David Moyes şi Carlo Ancelotti. În martie anul următor, Inter Miami va juca primul meci cu fosta echipă a lui Beckham, LA Galaxy.

Beckham vrea să dea lovitura pe piața transferurilor

Spaniolii susțin că primul nume pe lista lui David Beckham este Cristiano Ronaldo. Acesta a spus în mai multe rânduri că nu este mulțumit la Juventus. De când s-a transferat a avut multiple discuții cu antrenorul Maurizio Sarri. Cel puțin financiar, transferul ar putea fi foarte bun pentru CR7, care va împlini curând 35 de ani. Pe lista lui Beckham mai sunt și alte nume sonore din fotbal. Pe o parte i-a convins deja, dar vor mai urma discuții cu Mario Manduzkic, Radamel Falcao şi James Rodriguez.
Fostul international englez a devenit patron de club în 2018. Denumirea oficială completă este Internacional Club de Futbol Miami. Echipa a primit drept de joc în prima ligă nord-americană începand cu 2020.

Citește și: Handbalistele de la Corona au fost suspendate! Simona Gogîrlă amenință!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: