Redactia.ro
Home » Sport » Handbalistele de la Corona au fost suspendate! Simona Gogîrlă amenință!

Handbalistele de la Corona au fost suspendate! Simona Gogîrlă amenință!

Handbalistele de la Corona au fost suspendate

Toate handbalistele de la Corona au fost suspendate provizoriu de către federație. Această măsură vine după ce s-a aflat că mai multe jucătoare s-ar fi dopat. Handbalistele care sunt curate amenință că vor da în judecată ANAD.

Comisia de Disciplină a FRH a luat măsuri în scandalul de dopaj de la Corona Brașov. Nu a mai așteptat ancheta Agenției Naționale Anti Doping și le-a suspendat provizoriu pe toate handbalistele echipei. 7 jucătoare au recunoscut că au făcut un tratament interzis cu laseroterapie intravenoasă, la o clinică din Brașov. Acestea sunt Bazaliu, Hosu, Laslo, Buceschi, Bucur, Lopătaru și Nolevska. Mai multe jucătoare de la Corona Brașov au fost azi la ANAD, unde au dat declarații pe marginea scandalului de dopaj.

Simona Gogîrlă, merge în instanță

Există însă și sportive care nu au fost niciodată în acea clinică, iar acum au fost suspendate. Alicia Maria Gogîrlă (16 ani), fiica fostei jucătoare Simona Gogîrlă, dar și extrema Andreea Chiricuță.

„Am primit acasă o notificare din partea . Le-am explicat că fiica mea nu a fost să facă acel tratament. Am cerut confidențialitate, nu poți să bagi sportive vinovate cu sportive nevinovate în aceeași oală. O să demonstrez că fata mea nu a făcut acel tratament, dar o să cer despăgubiri morale. Am muncit 30 de ani în handbal ca să îmi fac un nume și acum fata mea apare în toate ziarele și pe toate siteurile de zici că e criminal în serie. E considerată dopată, deși ea a stat acasă și a dormit. E incalificabil ce au făcut ei!”, a declarat Simona Gogîrlă, pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și: Boris Becker e într-o situație incredibilă! Banca i-a luat casa!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: