Redactia.ro
Home » Sport » Boris Becker e într-o situație incredibilă! Banca i-a luat casa!

Boris Becker e într-o situație incredibilă! Banca i-a luat casa!

Boris Becker e într-o situație incredibilă

Boris Becker e într-o situație incredibilă. Fostul mare jucător de tenis are probleme financiare din ce în ce mai grave. De curând, banca i-a confiscat o proprietate.

Boris Becker primește lovitură după lovitură. Fostul campion a rămas fără o casă. Banca i-a confiscat proprietatea din Mallorca pentru a recupera banii. De aproape 2 ani, germanul are grave probleme financiare. A declarat faliment pentru că nu a putut plăti o datorie de 3,3 milioane de lire sterline. Fostul jucător de tenis a încercat să nu-și declare toată averea, dar a fost prins de autoritățile din Marea Britanie.

„Toate condițiile pe care banca mi le-a pus au fost îndeplinite. Mi-au confiscat locuința din Mallorca. Acum fac tot ce pot să o scot la capăt. Sper să mă trateze ca și cum n-aș fi falimentar”, a spus Boris Becker pentru GoTennis.

Ce datorii avea în urmă cu un an

În 2018, situația lui Becker era deja critică. În acel moment datora aproximativ 54 de milioane de lire sterline. Mai mult, este nevoit să plătească și o pensie alimentară de 2 milioane de lire. În ultima perioadă, fostul jucător de tenis este tot mai disponibil pentru a participa la campanii publicitare pentru a putea câștiga cât mai mulți bani. Fostul lider mondial, are în palmares şase trofee de Grand Slam: două la Australian Open, trei la Wimbledon şi unul la US Open.
18.343.408 euro a adunat din tenis Becker, care a cucerit în total 49 de trofee ATP. În momentul în care s-a retras, germanul adunase 713 victorii şi 214 înfrângeri, un procentaj de succese de 76,91 %.

Citește și: România a pierdut cu Muntenegru! Ce ne așteaptă la CM din Japonia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: