Redactia.ro
Home » Sport » România a pierdut cu Muntenegru! Ce ne așteaptă la CM din Japonia

România a pierdut cu Muntenegru! Ce ne așteaptă la CM din Japonia

România a pierdut cu Muntenegru

România a pierdut cu Muntenegru, scor 26-27 la Campionatul Mondial de handbal din Japonia. Handbalistele mai au însă șanse să se califice mai departe.

România a pierdut la doar un gol diferență în fața echipei din Muntenegru. În aces moment elevele lui Tomas Ryde au două victorii și două înfrângeri în Grupa C a Campionatului Mondial de handbal din Japonia. Meciul decisiv se va juca vineri cu Ungaria, iar handbalistele noastre sunt obligate să câștige.

„Muntenegru are multă experiență jucând împreună, evoluează foarte bine. Cred că acesta a fost principalul motiv pentru care meciul s-a întors în favoarea celor din Muntenegru. Nu avem încă o omogenitate foarte bună acum pentru că avem multe jucătoare noi”, a declarat selecţionerul României.

Cum se poate califica naționala României mai departe

Primele trei clasate în fiecare din cele patru grupe vor obţine calificarea în faza grupelor principale, de unde echipele de pe primele două poziţii vor juca apoi în semifinale. În acest moment pe primul loc în grupa noastră este Spania cu 8 puncte. Locurile următoare sunt ocupate de Muntenegru, tot cu 8 puncte și România cu 4 puncte. Ungaria este pe poziția a 4-a. Astfel, România se va lupta pentru locul 3, vineri cu Ungaria. România este singura țară care a participat la toate ediţiile Campionatului Mondial. Are în palmares trei titluri, unul la handbal în şapte (1962) şi două la handbal în 11 (1956 şi 1960), două medalii de argint (1973 şi 2005), precum şi una de bronz (2015).

Citește și: Roger Federer va avea monedă! Guvernul elvețian a făcut anunțul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: