Redactia.ro
Home » Știri » Accident groaznic în Galați. Un microbuz a fost spulberat de TIR pe DN 25

Accident groaznic în Galați. Un microbuz a fost spulberat de TIR pe DN 25

Accident groaznic în Galați. Un microbuz a fost spulberat de TIR pe DN 25

Accident groaznic în Galați. Un accident îngrozitor a avut loc marți dimineață,pe Drumul Național 25, șoseaua care trece prin localitatea Braniștea din județul Galați. Șoferul microbuzului a fost grav rănit.

Accident groaznic în Galați. Un microbuz a fost spulberat de TIR pe DN 25

În această dimineață a avut loc un accident grav între un microbuz și un TIR pe șoseaua care trece prin localitatea Braniștea din județul Galați. Șoferul microbuzului se pare că a făcut o depășire neregulamentară, acesta fiind grav rănit. Accidentul a fost filmat de pasagera din dreapta a unei mașini care traversa drumul respectiv.

Pe lângă șoferul de microbuz, alte două victime au ajuns la spital cu traumatisme minore, Pacienții, au fost transportați la Spitalul Clinic de Urgență al Poliției. Potrivit autorităților, drumul către Tecuci a fost închis.

Microbuzul a fost rupt în două

În înregistrare se poate observa cum accidentul a fost produs din cauza unei depășiri neregulamentare.

Vai de capul nostru! Aoleo, da! Da ce carambol a fost aici, mamă dragă! Aoleo, ce-a ieșit. Deci trei mașini…”, se aude pe înregistrarea.

Cei de la Info Trafic au transmis în mediul online accidentul.

Acționează echipajul SMURD tip C, echipajul SMURD tip B, o ambulanță SAJ și o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Galați, precizează ISU. Poliția Rutieră Galați face cercetări la locul accidentului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acesta. Din primele cercetări reiese că accidentul s-a produs din cauza unei depășiri neregulamentare”, au transmis cei de la Infotrafic în mediul online.

Accident îngrozitor în Ialomița

Reamintim că în urmă cu câteva zile a avut loc un accident groaznic în Ialomița. Accidentul s-a produs pe DN2A Slobozia-Urziceni, între localitatea Balaciu li Sf.Gheorghe, în jurul orei 5.00. În accident a fost implicat un TIR și un microbuz cu 17 persoane. 15 femei aflate în microbuz, lucrau la MegaImage, în București. Microbuzul a fost lovit în plin de un TIR. În urma accidentului, 10 persoane au murit, iar alte șase au fost rănite grav.

Potrivit unor surse, se pare că șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului și a lovit în plin micorobuzul. În urma tragediie, localitatea Muntenu-Buzău, este în doliu! Șapte femei din cele zece victime ale canagiului din Ialomița erau mame. 15 copii au rămas orfani și nu vor mai auzi glasul părintelui.

Citeste si:Cazul din Caracal. Mărturia șocantă a lui Gheorghe Dincă!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini