Redactia.ro
Home » Știri » Cazul din Caracal. Mărturia șocantă a lui Gheorghe Dincă!

Cazul din Caracal. Mărturia șocantă a lui Gheorghe Dincă!

Mărturia șocantă a lui Gheorghe Dincă!

Mărturia șocantă a lui Gheorghe Dincă! Gheorghe Dincă a fost dus, marți, de la Penitenciarului Jilava la Institutul Nașional de Medicină Legală “Mina Minovici”, pentru a fi supus unei expertize pshiatrice de către o comisie de specialitate.

Mărturia șocantă a lui Gheorghe Dincă!

Pe data de 1 octombrie, Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, a fost transferat din Arestul. Central, în Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Bărbatul a precizat că ar fi vorbit cu ele pentru a întreține relații sexuale contracost. Potrivit acestuia, Luiza ar fi râs de el, motiv pentru care ar fi lovit-o cu pumnul, aceasta decedând în urma loviturii.

În cazul Alexandrei, suspectul a declarat că s-a înțeles cu ea să întrețină relații sexuale pentru suma de 50 de lei, după care a legat-o cu o sfoară să nu fugă. Regretul acestuia este faptul că nu i-a legat sfoara prea strâns. Se pare că refuzurile ei, l-ar fi enervat la culme pe bărbatul de 66 de ani, iar la un moment dat, a lovit-o cu pumnul, în mod fatal.

Gheorghe Dincă regretă că a fost prins

Suspectul a precizat că ambele crimele au avut loc în dormitor. Medicii specialiști au spus că lui Dincă i se pare un lucru normal să omoare o persoană, acesta declarând că singurul regret este faptul că a fost prins.

În imaginile recente cu Gheorghe Dincă se poate observa că acesta are un semn pe frunte, ca și când ar fi lovit sau ar fi căzut. În primele fotografii de la arestarea acestuia, nu exista acest semn. Gheorghe Dincă a acuzat că a fost bătut de polițiști, cerând să fie consultat de medici.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă. Au trecut aproxiamtiv șapte luni, și procurorii DIICOT nu au reușit să afle nimic despre fata de 18 ani. Alexandra. Măceșanu a dispărut în luna iulie, după ce a fost rapită de Dincă, însă aceasta a reușit să sune la 112 pentru a cere ajutorul. Deși Alexandra a alertat poliția, din păcate, nu s-a putut afla nimic nici până în ziua de azi unde se află fata de 16 ani.

Citeste si:Un avion British Airways a aterizat de urgență în Elveția

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: