Redactia.ro
Home » Știri » Accident în București. Un copac a căzut peste o mașină aflată în mers

Accident în București. Un copac a căzut peste o mașină aflată în mers

GALERIE FOTO (3) Accident în București. Un copac a căzut pe o mașină aflată în mers

Accident în București. Un șofer era să fie rănit grav, după ce un copac din zona Calea Dorobanților, a căzut pe mașina acestuia în timp ce se afla în mers. Jurnalistul Adelin Petrișor a postat pe pagina sa de Facebook accidentul.

Accident în București. Un copac a căzut peste o mașină aflată în mers

Luni după amiază, un șofer a trăit clipe de groază după ce un copac a căzut peste autoturismul său,marca Logan, în timp ce se afla în mers. Accidentul a avut loc în zona bună a capitalei, Calea Dorobanților. Jurnalistul Adelin Petrișor a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj și doua poze de la fața accidentului. Momentan nu se știe starea în care se află șoferul autoturismului.

Un șofer a trecut razant pe lângă moarte. Un copac a căzut pe mașina aflată-n mers. Accidentul a avut loc pe Calea Dorobaților, intr-o zonă bună a capitalei. Și asta s-a întâmplat când vântul abia adia..”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fadelinpetrisor%2Fposts%2F2499018893497747&width=500" width="500" height="707" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Citeste si:Tatăl unui nou-născut de la Maternitatea Focșani.”S-au dat pături şi perne noi înainte de vizita lui Dăncilă, apoi s-au luat înapoi”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: