Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl unui nou-născut de la Maternitatea Focșani.”S-au dat pături şi perne noi înainte de vizita lui Dăncilă, apoi s-au luat înapoi”

Tatăl unui nou-născut de la Maternitatea Focșani.”S-au dat pături şi perne noi înainte de vizita lui Dăncilă, apoi s-au luat înapoi”

Tatăl unui nou-născut de la Maternitatea Focșani."S-au dat pături şi perne noi înainte de vizita lui Dăncilă, apoi s-au luat înapoi"

Maternitatea Focșani. Tatăl unui bebeluș născut la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani, spune că mămicile au primit perne și pături noi înainte de a fi vizitate de Viorica Dâncilă și Sorina Pintea. Însă, după plecarea celor două, toate bunurile au fost luate înapoi.

Tatăl unui nou-născut de la Maternitatea Focșani.”S-au dat pături şi perne noi înainte de vizita lui Dăncilă, apoi s-au luat înapoi

Viorica Dăncilă și Sorina Pintea au vizitat duminică, secțiile de Neonatologie și Pediatrie ale Spitalului Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani.

Așadar, tatăl unui bebeluș a postat pe Facebook un mesaj de-a dreptul cutremurător. Acesta a precizat că spitalul le-a oferit proaspetelor mămici pături și perne moi înainte de a ajunge Dăncilă și Pintea la spital, apoi aceștia le-au luat toate bunurile înapoi.

Soția mea este, de ieri, în spital, cu copilul, au avut pături noi, perne, până a venit Viorica , după care le-au luat tot”, a scris tatăl unui bebeluș, care apoi și-a șters comentariul.

Dăncilă și Pintea au pus în pericol sănătatea nou-născuților

Medicii de la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani sunt acuzați de lipsă de responsabilitate după ce le-au permis celor două să intre în Secția de Neonatologie.

Tăticilor nu li se dă voie nici până la ușa salonului, iar ăștia au intrat în haită prin tot spitalul”, a scris o femeie.

Se pare că Viorica Dăncilă și Sorina PIntea au intrat în camera nou-născuților fără mascăpe față și fără să folosească igiena corespuzătoare.

Au făcut baie de mulțime, apoi le-au suflat în nas nou-născuților. Nu pot să cred că li s-a permis să facă așa ceva. Ar trebui penalizați la sânge pentru că au pus în pericol sanatatea nou-născutilor! Cum de au fost de acord medicii, directorul spitalului cu asemenea act de lipsa de responsabilitate?”, a scris o altă femeie.

Citeste si:Curs valutar BNR 4 noiembrie 2019. Câți lei costă moneda europeană la început de săptămână

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: