Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Geanina de la Insulă în costum de baie, în ultimul trimestru de sarcină

Cum arată Geanina de la Insulă în costum de baie, în ultimul trimestru de sarcină

GALERIE FOTO (2) Cum arată Geanina de la Insulă în costum de baie, în ultimul trimestru de sarcină

Cum arată Geanina de la Insulă în costum de baie, în ultimul trimestru de sarcină. Graviduța și-a luat soțul și au făcut o vizită la piscină. Poftele își spun cuvântul, iar pentru soția sa, Costas face orice.

Geanina de la ”Insula Iubirii” este în ultimul trimestru de sarcină. Bruneta pare mai fericită ca niciodată. După plecarea de pe insulă și-a atins scopul. S-a căsătorit cu alesul inimii sale, Costas. Iar acum așteaptă cu nerăbdare să apară pe lume rodul iubirii lor. După o relație năbădăioasă și plină de secrete, cei doi aua găsit calea de a se ierta și a începe o viață nouă împreună. Cea mai mare provocare care urmează să intre în viața celor doi se apropie cu pași repezi: Venirea pe lume a băiețelului pe care Ganina îl poartă în pântec.

Cum arată Geanina de la Insulă în costum de baie

Însărcinată în aproape 8 luni, nu mai are mult până va aduce pe lume primul său copil și al lui Costas. Nu ratează nicio ocazie în care să arate cât e de fericită. Așa că acum, Geanina și-a pus costumul de baie pe ea și alături de soțul ei au plecat la … bălăceală. Bruneta s-a lăsat fotografită. Spre surprinderea multora, Geanina arată foarte bine și este mândră de burtica ei de graviduță. Spunem asta tocmai pentru că ea a făcut publice imaginile pe contul său de instagram.

View this post on Instagram

#30weekspregnant 🤰 #mybabyboy💙 ❤👼

A post shared by Geanina (@geanina.obreja) on

Citește și: Cum arată fiica Loredanei Groza? Elena îi seamănă perfect artistei

Cu burtica la înaintare, a făcut furori pe internet.

”Ești foarte frumoasă Geanina! sper să fii apreciată mai mult ! Sarcina ușoară!”, i-au trasmis fanii.

La întrebarea când va naște, Geanina a spus că în ianuarie. Însă, când cineva a fost curios cum va naște, Geanina nu a mai zis nimic. O domnișoară i-a luat apărarea, însă și a răspuns:

”Trebuie sa te decizi? Cezariana se face cand sunt probleme si nu poate naste natural.”

Se pare că Geanina nu și-a pierdut din susținători după terminarea competiției. Analizând imaginea ne dăm seama că Geanina nu a luat mai mult de 10 kilograme în greutate și în scurt timp, va deveni mămică pentru prima dată.

Geanina și Costas s-au căsătorit civil în urmă cu aproape o lună

Chiar dacă au plecat separat din Thailanda, Geanina și Costas au găsit o cale prin care s-au întors unul în barțele celuilalt. Au uitat că la Purimuntra și Minitel fiecare și-a plâns suferința pe umărul ispitei. Geanina a dus o luptă cu Denisa pentru antenția lui Andy, în timp ce Costas a fost dedicat Nicoletei.

Cei doi și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă în urmă cu aproape o lună. În scurt timp vor forma o familie în adevăratul sens al cuvântului alături de băiețelul lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: