Redactia.ro
Home » Știri » Accident în Sibiu. Un TIR a luat foc după ce a intrat într-un cap de pod

Accident în Sibiu. Un TIR a luat foc după ce a intrat într-un cap de pod

Accident în Sibiu. Un TIR a luat foc după ce a intrat într-un cap de pod

Un TIR a luat foc. Miercuri dimineață, a avut loc un accident pe DN1 Sibiu-Brașov, în zona localității Bradu, după ce șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod.

Accident în Sibiu. Un TIR a luat foc după ce a intrat într-un cap de pod

Potrivit Mediafax, miercuri dimineață, Poliția Română a fost anunțată că a avut loc un accident pe DN1, în zona localității Bradu, județul Sibiu. Din cauza vitezei, șoferul unui TIR a intrat într-un cap de pod.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1 Sibiu-Brașov, la kilometrul 286, jud. Sibiu. A avut loc un accident rutier, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum conducptorul unui autotren a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a izbit de un cap de pod, au transmis reprezentanții Poliției Române.

TIR-ul a luat foc în urma impactului

În urma impactului violent, TIR-ul a izbucnit în flăcări. Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 27 de ani este căutat de poliție, care este bănuit că ar fi sărit în mașina în râul Olt.

Incendiul a fost localizat de către pompierii militari, iar o barcă pneumatică și un echipaj de pompieri se vor ocupa de găsirea șoferului de 27 de ani care este de negăsit.

Citeste si:Alexandru Tudor i-a înapoiat mașina lui Becali! “Încurca butoanele”

Etichete: