Redactia.ro
Home » Sport » Alexandru Tudor i-a înapoiat mașina lui Becali! “Încurca butoanele”

Alexandru Tudor i-a înapoiat mașina lui Becali! “Încurca butoanele”

Alexandru Tudor i-a înapoiat mașina lui Becali

Alexandru Tudor i-a înapoiat mașina lui Becali. Fostul arbitru a primit un cadou neașteptat de la Gigi Becali, dar nu a vrut să-l păstreze. Latrifundiarul a explicat de ce fostul arbitru nu a păstrat bolidul.

În urmă cu aproape două spătămâni, Alexandru Tudor a primit un BMW X6 de la Gigi Becali. De mult timp conducea o Dacia break, deși venitul său nu este tocmai modest. Becali a dorit să-i facă un cadou frumos prietenului său, care lucrează la FCSB. Nu mică i-a fost uimirea omului de afaceri, când Alexandru Tudor a decis să-i înapoieze bolidul de 100.000 de euro. Gigi Becali i-a mai făcut cadou și un teren în Pipera. La mai bine de o săptămână de la această întâmplare, Becali a explicat de ce Tudor a înapoiat bolidul.

„Nu știa să umble cu ea. Pe Tudor îl consider ca un fel de frate cu mine. Eu i-am dat o maşină şi el a zis ce să facă el cu ea. Eu i-am dat un BMW jeep şi a zis că ce să facă cu asta, că e OZN. Nu ştia să umble cu ea, se încurcă în butoane. Lui Tudor i-am dat maşină, i-am dat teren în Pipera, ca să îşi facă casă în Pipera, lângă mine”, a declarat Becali, la Pro X.

Bolidul primit cadou costă aproximativ 100.000 de euro, dar variază în funcție de opțiuni.

Alexandru Tudor este “ochiul” lui Becali

Alexandru Tudor a fost adus de Gigi Becali la FCSB în luna iunie.

„Va fi un fel de ochiul meu aici, în Academie, în special, și chiar în tot clubul. Va fi un fel de supervizor. Tot ce i se pare în neregulă și trebuie corectat, vom corecta. Văd că știe mai multe despre administrarea fotbalului, despre academii, chiar dacă nu are experiență. Știe foarte multe lucruri despre ceea ce înseamnă strategia clubului, cât trebuie să fie udată iarba, viteza de joc, în functie de cât de udă e iarba. Și e un om deștept, corect, drept. Am încredere în omul pe care mi l-a lăsat Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali.

Citește și: Contra, out? Vine Gheorghe Hagi? Regele spune că nu a fost sunat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: