Redactia.ro
Home » Sport » Contra, out? Vine Gheorghe Hagi? Regele spune că nu a fost sunat

Contra, out? Vine Gheorghe Hagi? Regele spune că nu a fost sunat

Contra, out? Vine Gheorghe Hagi?

Se pare că, zilele lui Cosmin Contra sunt numărate pe banca naționalei. Reprezentanții FRF l-ar fi contactat pe Gheorghe Hagi.

După ultimele meciuri din preliminariile Euro 2020 se tot vorbește despre demiterea lui Cosmin Contra. Jurnalistul Decebal Rădulescu a spus la Digi Sport că “Regele” ar fi fost contactat deja de cineva din federație.Deocamdată nu ar fi dat niciun răspuns. După ce a apărut zvonul, Viitorul a emis un comunicat.

”În urma afirmațiilor pe care jurnalistul Decebal Rădulescu le-a făcut în cadrul unei emisiuni la postul DigiSport, sunt nevoit să revin cu noi precizări față de echipa națională și față de suporterii României.
– Nu am fost niciun moment contactat de cineva de la Federația Română de Fotbal pentru postul de selecționer, așa cum s-a afirmat în acea emisiune și nu am avut niciun fel discuție cu cineva de la federație.
– Sunt doar invenții, se creează noi subiecte false și constat, din păcate, că deși mi-am spus clar punctul de vedere în ultimele zile, se continuă pe aceeași linie”, se scrie în comunicat.

Gheorghe Hagi a mai stat pe banca naționalei în 2001. Atunci s-a ratat calificarea la CM 2002.

Ce șanse are România să ajungă la EURO

România a adunat 4 puncte din ultimele întâlniri din preliminariile EURO 2020. A învins Insulele Feroe și a terminat la egalitate cu Norvegia. Tricolorii sunt pe locul 3 în grupă, iar șansele de calificare nu sunt foarte mari. Spaniolii nu mai pot rata calificarea, așa că lupta pentru un loc ce duce direct la turneul final se dă între România și Suedia. Elevii lui Contra sunt obligați să câștige pe 15 noiembrie meciul cu nordicii. Apoi, în partida cu Spania au nevoie de un egal.
Mai există și posibilitatea de a juca la baraj, dacă terminăm pe locul 3 în grupă. Acesta se dispute în martie între cele mai bine clasate echipe din grupele Ligii Națiunilor care nu obțin calificarea la Campionatul European din preliminarii.

Citește și: Florin Andone joacă în Liga Campionilor! Va intra în meciul cu Real Madrid

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: