Redactia.ro
Home » Sport » Florin Andone joacă în Liga Campionilor! Va intra în meciul cu Real Madrid

Florin Andone joacă în Liga Campionilor! Va intra în meciul cu Real Madrid

Florin Andone joacă în Liga Campionilor

Florin Andone joacă în Liga Campionilor. După prestația excepțională din ultima perioadă, românul va juca împortiva celor de la Real Madrid, în Liga Campionilor.

În ultima perioadă, atacantul de 26 de ani a lui Galatasaray a fost folosit din ce în ce mai des de Fatih Terim. Andone a profitat de accidentarea lui Radamel Falcao pentru a-l împresiona pe tehnicianul turcilor. Columbianul nu s-a mai antrenat de mai bine de trei săptămâni și îi este imposibil să revină pentru duelul din Liga Campionilor. În aceste condiții Terim este nevoit să-l folosească pe Andone. Românul a făcut un meci excelent în urmă cu câteva zile. A reușit o dublă cu Sivasspor.

„Andone și Falcao sunt doi jucători care, în unele meciuri, pot juca împreună. Mi-ar fi plăcut să mai am câțiva atacanți, toți ar juca la un moment dat și nu am mai avea probleme cu accidentările. Sunt foarte mulțumit de evoluția lui Andone și sunt fericit pentru el. Mi-aș dori să joc cu doi atacanți împotriva lui Real Madrid”, a declarat Fatih Terim, după meciul cu Sivasspor.

Galatasaray-Real Madrid se joacă joi de la ora 22.00.

Florin Andone, interviu pentru spaniolii de la AS

Înaintea partidei cu Real Madrid, Florin Andone a acordat un interviu spaniolilor de la AS.

„În fotbal sunt mulți oameni falși. Când dau peste oameni ca mine, care spun direct anumite lucruri, imediat te cataloghează drept o persoană conflictuală. Câte persoane au curajul să spună ce gândesc? Eu sunt sincer. Anumite persoane nu știu cum sunt în afara terenului. Am fost contestat, dar oamenii știu cum mă antrenez, cât mă odihnesc, cât îmi pasă? Te văd într-o zi în care rezultatele nu sunt bune și te desființează. Suntem oameni în primul rând”, a declarat Florin Andone.

Citește și: Răzvan Lucescu este aproape de o performanță incredibilă!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: