Redactia.ro
Home » Sport » Răzvan Lucescu este aproape de o performanță incredibilă!

Răzvan Lucescu este aproape de o performanță incredibilă!

Răzvan Lucescu este aproape de o performanță incredibilă!

Răzvan Lucescu este aproape de o performanță incredibilă! Echipa antrenată de român, Al Hilal se poate califica în finala Ligii Campionilor Asiei.

Al Hilal este neînvinsă de când a fost preluată de Răzvan Lucescu. În acestă seară are loc cel mai important meci. Returul semifinalelor în Liga Campionilor Asiei. Partida are loc la ora 19.15 și se dispută pe stadionul „King Saud University Stadium”. În tur Al Hilal a câștigat fără probleme 4-1 cu Al Sadd, echipă antrenată de Xavi.

„Nimic nu este decis încă, iar meciul acesta va fi cu siguranţă foarte dificil, pentru că Al Sadd este una dintre cele mai bune echipe din această zonă. Trebuie să fim foarte”, a spus Răzvan Lucescu înaintea meciului decisive.

Al Hilal este pe primul loc în campionat cu 19 puncte. Până acum elevii lui Lucescu au înscris 22 de goluri în șase etape.

Lucescu a reușit eventul cu PAOK Salonic

În luna iunie, Răzvan Lucescu a surprins pe toată lumea, după ce a decis să plece de la PAOK Salonic. Românul a reușit să câștige cupa și campionatul cu echipa din Grecia. Chiar și așa și-a dorit să plece și a acceptat oferta șeicilor de la Al Hilal. A semnat un contract valabil pe două sezoane. 4 milioane de dolari primește antrenorul pe sezon. În momentul acela, Al Hilal i-a plătit și clauza de reziliere de 2 milioane de euro. Răzvan Lucescu este al 5-lea antrenor român din istoria saudiților. Aceștia au mai fost pregătiți de Ilie Balaci, Anghel Iordănescu, Cosmin Olăroiu şi Laurenţiu Reghecampf.

Citește și: CFR, pe primul loc după 13 etape! Clasamentul Ligii 1 la finalul turului!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: