Redactia.ro
Home » Știri » Accident mortal în Argeș. Un bărbat a murit, iar alte patru persoane sunt grav rănite

Accident mortal în Argeș. Un bărbat a murit, iar alte patru persoane sunt grav rănite

Accident mortal în Argeș. Un bărbat a murit, iar alte patru persoane sunt grav rănite

Accident mortal în Argeș. Un bărbat a murit, iar alte patru persoane sunt grav rănite. Luni a avut loc un accident produs în zona localității Drăganu-Olteni, județul Argeș. O mașină s-a izbit frontal de un TIR. Un bărbat a murit.

Accident mortal în Argeș. Un bărbat a murit, iar alte patru persoane sunt grav rănite

Potrivit Digi24, un bărbat a murit, luni, după ce mașina în care se afla s-a izbit frontal de un TIR în zona localității Drăganu-Olteni, județul Argeș. Șoferul este grav rănit, iar alte trei persoane sunt rănite usor.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că traficul rutier este întrerupt pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, după ce un șofer a pierdut controlul volanului, într-o curbă la stânga, din cauza oboselii, și a intrat în coliziune frotnală cu un TIR oprit.

Un bărbat a murit

În urma accidentului, pasagerul din autoturism a murit, șoferul fiind grav rănit, iar alte trei persoane au suferit leziuni ușoare, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Autoritățile fac cercetări la fața locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. ISU Argeș a anunțat că în mașină erau 5 persoane, doup în față încarcerate și trei în spate, care au reușit să iasă.

Șoferul a fost preluat de SMURD, iar celălalt bărbat a murit pe loc. Persoanele care au ieșit singure din mașină sunt o femeie și doi copii de 2 și 3 ani.

Citeste si:Control în toată România. Fișe medicale verificate după ce persoane cu handicap psihic au obținut permis port-armă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: