Redactia.ro
Home » Știri » Control în toată România. Fișe medicale verificate după ce persoane cu handicap psihic au obținut permis port-armă

Control în toată România. Fișe medicale verificate după ce persoane cu handicap psihic au obținut permis port-armă

Control în toată România. Fișe medicale verificate după ce persoane cu handicap psihic au obținut permis port-armă

Control în toată România. Fișe medicale verificate după ce persoane cu handicap psihic au obținut permis port-armă. Autoritățile desfășoară la nivel național căutări pentru a vedea cum sunt eliberate fișele medicale pentru obținerea permisului auto, sau a permisului de port-armă.

Control în toată România. Fișe medicale verificate după ce persoane cu handicap psihic au obținut permis port-armă

Potrivit Mediafax, polițiștii fac verificări pentru a vedea cum sunt eliberate atestatele profesionale, pentru obținerea ajutorului social ori pentru realizarea dosarelor de pensionare pe caz de boală.

Conform unui comunicat de presă, transmis duminică de Poliția Română, există indicii că fișele medicale ar fi fost eliberate fără ca persoanele în cauză să-și facă testele și analizele medicale necesare.

Din cercetările efectuate de polițiști au reieșit următoarele activități ilegale. Eliberarea de fișe medicale fără a se efectua vreun consult medical al solicitantului. Consultarea persoanelor care solicită eliberarea de fișe medicale de către asistenți medicali. După care fișele medicale sunt trimise într-o altă localitate unde sunt semnate și parafate de către medicii specialiști, arată Poliția Română.

Persoane cu grad de handicap psihic au permis de conducere

Conform sursei citate, sunt persoane cu grad de handicap vizual grav, care au obținut permis de conducere, ceea ce înseamnă că un pericol extrem de mare pentru siguranța circulației pe drumurile publice.

În urma verificărilor, au fost deschise 55 de dosare penale, în care sunt vizate infracțiunile, de luare de mită, trafic de influență, abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale și fals intelectual.

Citeste si:Vor veni pensiile mai devreme în decembrie? Ce spune ministrul Muncii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: