Redactia.ro
Home » Știri » Vor veni pensiile mai devreme în decembrie? Ce spune ministrul Muncii

Vor veni pensiile mai devreme în decembrie? Ce spune ministrul Muncii

GALERIE FOTO (2) Vor veni pensiile mai devreme în decembrie? Ce spune ministrul Muncii

Pensiile în luna decembrie vor veni la timp și nu vor exista întârzieri, a asigurat, ministrul muncii, Violeta Alexandru, care a evitat să spună, însă, dacă ele vor veni mai devreme, dat fiind că vom intra în perioada sărbătorilor, potrivit Digi24.

Vor veni pensiile mai devreme în decembrie? Ce spune ministrul Muncii

Violeta Alexandru, ministrul Muncii a fost întrebată dacă pensiile vor ajunge mai devreme în decembrie decât în lunile precedente. Răspunsul ministrului Muncii a fost că are în vedere ca pensiile să fie livrate la termen, însă problema este că președintele Casei de Pensii întârzie să apară la serviciu.

Să știți că sunt foarte atentă să nu se depășească niciun termen. Lucrez strâns cu echipa Casei Naționale de Pensii, în condițiile în care, din păcate, președintele Casei de Pensii întârzie să apară la serviciu pentru a putea genera schimbările de conducere de care aș fi avut nevoie pentru a putea face o planificare mai bună.

Sunt foarte atentă la aceste aspecte. Nu se va întârzia nicio pensie. Sunt în contact direct și foarte atentă să nu existe asemenea situații”, a declarat Violeta Alexandru.

În anii anteriori, pensiile au venit mai devreme, dat fiind faptul că decembrie este o lună scurtă, în care sunt multe sărbători. Perioada de încasare a drepturilor din pensie este cuprinsă între 1 și 15 ale lunii, pentru cei care o încasează la domiciliu.

Citeste si:Veste bună pentru cei care stau la bloc. Locatarii pot cere bani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: