Redactia.ro
Home » Știri » Accident mortal în București. Mașină distrusă după coliziunea cu un tramvai

Accident mortal în București. Mașină distrusă după coliziunea cu un tramvai

Un accident dramatic s-a petrecut în dimineața zilei de joi pe Șoseaua Progresului din București, unde o mașină s-a izbit violent de un tramvai. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost distrusă complet, iar șoferul, încarcerat în urma coliziunii, nu a mai putut fi salvat. Vatmanul a fost testat pentru consumul de alcool și droguri, rezultatele indicând posibila prezență a substanțelor psihoactive în organism. Circulația tramvaielor în zonă a fost restricționată pentru investigarea cauzelor accidentului.

Coliziunea fatală și operațiunea de salvare

Accidentul s-a produs în jurul orei 7:20, când șoferul autoturismului a virat la stânga peste linia de tramvai, lovindu-se puternic de tramvaiul care circula în aceeași direcție. Forța impactului a dus la încarcerarea șoferului între fiarele mașinii. Echipajele de urgență au intervenit imediat, dar, din păcate, rănile suferite de acesta s-au dovedit a fi incompatibile cu viața.

În timp ce anchetatorii analizau locul accidentului pentru a stabili cauzele exacte ale incidentului, Societatea de Transport București (STB) a anunțat că mai multe linii de tramvai au fost blocate în zona stației Inox, impunând devierea traseelor.

Vatmanul, suspectat de consum de substanțe interzise

În urma coliziunii, vatmanul tramvaiului a fost supus testelor pentru consumul de alcool și droguri. Testul alcooltest a avut rezultat negativ, însă testul preliminar cu aparatul DrugTest a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive în organismul acestuia. Deși testul nu constituie o probă finală, vatmanul a fost condus la sediul Institutului Național de Medicină Legală pentru prelevarea probelor biologice și determinarea cu precizie a consumului de substanțe interzise.

Poliția a anunțat că, în conformitate cu procedurile legale, cercetările vor continua pentru a elucida toate circumstanțele care au dus la această tragedie.

Accidentul a provocat un blocaj semnificativ pe Șoseaua Progresului, circulația tramvaielor fiind restricționată pe ambele sensuri. Societatea de Transport București (STB) a informat că liniile 1, 10, 11, 25 și 47 au fost deviate în zona statiei Inox. Pentru a fluidiza circulația și a asigura transportul călătorilor, a fost înființată linia navetă 625.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: