Redactia.ro
Home » Știri » Accident mortal în Italia! Un român a decedat, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Accident mortal în Italia! Un român a decedat, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

GALERIE FOTO (2) Accident mortal în Italia! Un român a decedat, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Un accident extrem de grav a avut loc în Italia, în urma căruia au fost înregistrate mai multe victime. Din primele informații, mașina care a provocat accidentul era plină de români. Totul a avut loc pe o stradă din Sicilia, din cauza șoferului care conducea autoturismul.

Un român mort în Italia

Un român de 20 de ani a murit într-un grav accident produs în Sicilia joi, 2 martie. O mașină în care se aflau trei români s-a răsturnat din cauza carosabilului umed. Șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de circulație, de unde a avut loc tragedia. Din primele informații, mașina respectată era urmărită de poliție.

Accidentul s-a produs în localitatea Mazzara del Vallo, din Sicilia, iar conform primelor informaţii, şoferul unui autoturism marca Peugeot 407, cu trei persoane la bord, doi români și o tânără de origine tunisiană, a pierdut controlul volanului. Acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor și a condus cu viteză, motiv pentru care oamenii legii au pornit în căutarea lui, cursă ce i-a adus sfârșitul tânărului.

Șoferul a pierdut controlul volanului, pentru că afara ploua, și autoturismul s-a izbit violent de un zid de beton. Zidul a fost complet distrus din cauza impactului puternic provocat de viteză, iar românul de 20 a pierit imediat după accident. Celălalt român prezent în mașină a fost grav rănit și dus la spital de urgență, unde medicii fac eforturi pentru a-l ține în viață.

Femeia însărcinată a supraviețuit

Femeia însărcinată a supraviețuit și fost transportată cu elicopterul la Palermo. Gravida de origine tuniasină este și ea în stare gravă, dar medicii fac tot posibilul ca să-i salveze sarcina. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare, dar pentru tânărul de 20 de ani nu s-a mai putut face nimic.

La locul accidentului, pe lângă echipajele medicale de la 118, au fost prezenți polițiștii rutieri și o patrulă de la Poliția Locală. A fost deschisă o anchetă în acest sens, care va stabili exact cum s-a produs accidentul. Ceel două victime sunt în stare gravă și se zbat între viață de moarte, iar șoferul nu a mai putut fi salvat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: