Redactia.ro
Home » Știri » Accident mortal în Vaslui! A fost nevoie de un elicopter Smurd

Accident mortal în Vaslui! A fost nevoie de un elicopter Smurd

GALERIE FOTO (2) Accident mortal în Vaslui! A fost nevoie de un elicopter Smurd

În ultima vreme au avut loc tot mai multe accidente rutiere și o mulțime de persoane și-au pierdut viața. Situația se complică și tragediile continuă, una dintre ele având loc chiar în urmă cu puțin timp. Mai exact, este vorba despre un accident cu cinci victime care a avut loc în Vaslui, fiind soldate cinci victime, printre care și o persoană decedată.

Accident soldat cu morți în Vaslui

Un accident de proporții a avut loc pe DN 24 Vaslui – Bârlad, chiar în jurul orei 11.00. Din primele informații, două autoturisme s-au lovit din plin și o persoană a murit și alte cinci au fost rănite. Mașinile au fost grav avariate, iar două dintre persoanele implicate în accident au avut nevoie de ajutor ca să fie scoase dintre fiarele mașinii.

„În urma accidentului, două dintre victime au rămas încarcerate și în stare de inconștiență”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

Pentru una dintre victime nu s-a mai putut face nimic, pentru că a murit imediat după impact. Când au ajuns la fața locului, medicii au încercat să îl salveze, dar a fost inutil, pentru că rănile au fost incompatibile cu viața.

La fața locului au ajuns o autospecială de stingere cu apă şi spumă, echipată cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea, trei ambulanţe SMURD, dintre care una tip C1, precum și două ambulanţe aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Primul ajutor, acordat de o ambulanță în trecere

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, Daniel Ungureanu, primul echipaj care a intervenit este o ambulanţă care se afla deja prin zonă. Mersese acolo pentru o altă solicitare și a oprit de urgență pentru a acorda primul ajutor.

Cadrele medicale au avut o misiune extrem de grea, pentru că cele patru victime rămase în viață au suferit răni grave și au făcut eforturi mari ca să le stabilizeze până să ajungă la spital. Specialiștii au solicitat imediat un elicopter SMURD din Iaşi, care urmează să preia persoanele grav rănite, care trebuie să ajungă de urgență la o unitate spitalicească.

A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cauzele exacte ale accidentului. Oamenii legii spun, însă, că unul dintre șoferi a pierdut controlul mașinii și a ricoșat în alt autovehicul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: