Redactia.ro
Home » Știri » Accident produs de un tanc pe Autostrada Soarelui FOTO

Accident produs de un tanc pe Autostrada Soarelui FOTO

tanc

Un tanc a lovit cu turela un pasaj de pe Autostrada Soarelui, după care a țeava ruptă a ricoșat și într-un camion aflat în mers.

Neobișnuitul accident s-a produs marți dimineața, la kilometrul 90 al Autostrăzii Soarelui A2, pe direcția Constanța- București, informează Hotnews.

Un tanc aflat în cadrul unui transport militar de armament a atins cu turela un pasaj peste autostrada, semnalizat că permitea accesul transporturilor cu o înălțime de maxim 5 metri.

În urma loviturii, țeava tancului s-a rupt și a acroșat și un camion aflat în mișcare, în cadrul convoiului militar.

„În cursul acestei dimineți, pe Autostrada A2, km 90+400, calea 2 (Constanța-București), în timpul unui transport militar de armament, a fost atins pasajul cu turela unui tanc aflat pe platformă, iar aceasta din urmă a acroșat și un autotren de platformă. Toate vehiculele implicate se află pe banda de urgență, circulația desfășurându-se normal pe ambele benzi ale căii de rulare către București”, a transmis Direcția de Drumuri Constanța.

Potrivit sursei citate, vehiculele implicate au fost trase pe banda de urgenţă, circulaţia desfăşurându-se normal pe ambele benzi.

Loading...