Redactia.ro
Home » Știri » Accident șocant în Bistrița: Copil de 12 ani, lovit de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni

Accident șocant în Bistrița: Copil de 12 ani, lovit de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni

Un copil de 12 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni.

Un copil de 12 ani din Şieu-Măgheruş, Bistriţa-Năsăud, a fost victima unui accident tragic astăzi, când a fost lovit de o mașină de poliție chiar pe o trecere de pietoni de pe Drumul Național 17. Potrivit martorilor oculari, autospeciala de poliție din alt județ era într-o misiune atunci când s-a produs tragicul incident.

Cum s-a întâmplat totul

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud a confirmat că autospeciala implicată în accident aparține altui județ și că s-a deschis un dosar penal pentru investigarea exactă a cauzei și a împrejurărilor accidentului. Conform declarațiilor IPJ, șoferul autospecialei, un bărbat de 22 de ani din Dej, a fost testat negativ pentru alcool și substanțe interzise.

„Astăzi, 21 decembrie, pe Drumul Naţional 17, în localitatea Şieu-Măgheruş a avut loc un accident rutier. Din primele date, o autospecială de poliţie din alt judeţ ar fi acroșat un minor, de 12 ani, din Şieu-Măgheruş care s-ar fi angajat în traversarea străzii. În urma accidentului, pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto, un bărbat de 22 de ani, din Dej, a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Poliţiştii Serviciului Rutier Bistriţa-Năsăud au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul,” a precizat IPJ.

Primarul comunei a transmis cum s-a produs accidentul

Victima, un minor din Şieu-Măgheruş, a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale imediate. Primarul comunei, Sorin Mititean, a declarat că accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni din apropierea școlii și că autospeciala de poliție avea semnalele acustice și luminoase activate. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele tragicului eveniment.

Acest incident aduce în prim-plan importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea de a intensifica măsurile de siguranță în zonele cu risc crescut, cum ar fi trecerile de pietoni din apropierea instituțiilor de învățământ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: