Redactia.ro
Home » Știri » Accident teribil la Raliul Craiovei. Șase persoane au fost rănite

Accident teribil la Raliul Craiovei. Șase persoane au fost rănite

accident

Accident cumplit la Raliul Craiovei. Şase persoane, între care doi copii, au ajuns, sâmbătă, la spital, după ce au fost lovite de maşina unui participant.

Mașina unui participant a  derapat în afara traseului, lovind șase persoane. Din fericire, niciuna nu se află în stare gravă. Victimele au fost transportate la spital.

„Accident rutier, 6 victime conştiente, în Craiova, str. A.I.Cuza, în faţă la Universitate”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu, potrivit Mediafax.

Sâmbătă şi duminică, la Craiova se desfăşoară a treia etapă din Campionatul Naţional de Super Rally. Potrivit organizatorilor, la concurs s-au înscris 37 de concurenţi.

Poliţiştii verifică dacă organizatorii au luat toate măsurile de protecţie

Poliţiştii verifică dacă organizatorii Raliului Craiovei au luat toate măsurile de protecţie, după ce un participant la raliu a rănit şase spectatori.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că un participant la un raliu organizat în centrul Craiovei a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea pe traseul de concurs şi a lovit un gard de protecţie de pe marginea drumului.

În urma incidentului, a rezultat rănirea a şase persoane care au fost transportate la spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest accident.

Totodată, poliţiştii vor verifica dacă au fost luate toate măsurile de protecţie de către organizatori, a spus Grădinaru.

 

Loading...