Redactia.ro
Home » Știri » La ce a recurs Gino Iorgulescu după ce fiul său a provocat un accident rutier

La ce a recurs Gino Iorgulescu după ce fiul său a provocat un accident rutier

La ce a recurs Gino Iorgulescu

Întâmplarea nefastă din noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma căreia a murit un tânăr, continuă să facă valuri în presa autohtonă. Acum, s-a aflat la ce măsură a recurs Gino Iorgulescu, pentru siguranța familiei sale, după ce fiul său a provocat acest accident rutier.

Mario Iorgulescu este în continuare în spital, starea lui de sănătate nefiind cunoscută publicului larg. Însă, familia sa are motive să se teamă pentru siguranță lui din alte motive.

Potrivit Cancan.ro, tânărul care și-a pierdut viața în accidentul respectiv, Day Vicol, era ginerele lui Sigismund Mincă. Cunoscut sub numele de Țane, acesta e un infractor renumit. Iar acesta din urmă nu ar fi dispus să lase lucrurile așa cum sunt și i-ar fi cerut familiei Iorgulescu o sumă mare de bani.

La ce a recurs Gino Iorgulescu după ce fiul său a provocat un accident rutier

De aceea, Gino Iorgulescu ar fi angajat o echipă întreagă de bodyguarzi. Aparent, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) se teme pentru viața lui Mario, dar și a celorlalți din familia sa.

 

Dany Vicol (24) și-a pierdut viața în urma impactului

Amintim că Mario Iorgulescu a fost autorul unui accident teribil, pe șoseaua Chitilei, din Capitală, în noaptea de sâmbătă spre duminică. În urma acestui accident, un tânăr de doar 24 de ani și-a pierdut viața. La rândul său, șoferul vinovat se află internat în spital. Starea lui de sănătate este critică.

Citește și Victima lui Mario Iorgulescu este condusă astăzi pe ultimul drum

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: