Redactia.ro
Home » Știri » Accident tragic în Munții Alpi. Doi artiști britanici și copilul lor și-au pierdut viața

Accident tragic în Munții Alpi. Doi artiști britanici și copilul lor și-au pierdut viața

GALERIE FOTO (2) Accident tragic în Munții Alpi. Doi artiști britanici și copilul lor și-au pierdut viața

Accident tragic în Munții Alpi. Doi muzicieni britanici și copilul lor au murit duminică într-un accident aviatic. Aeronava în care se aflau s-a prăbușit în Munții Alpi din Eleveția.

Accident tragic în Munții Alpi. Doi artiști britanici și copilul lor și-au pierdut viața

Jonathan Goldstein și Hannah Marcinowics, împreună cu copilul lor, au plecat în plimbare cu elicopterul în Munții Alpi din Eleveția. Aceștia au postat imagini din călătorie pe pagina lor de Facebook. Sâmbătă a fost postată ultima poză, în care cântărețul apare pilotând avionul,iar soția își ținea fetița în brațe.

Duminică dimineață poliția din cartierul elvețian Valais a anunțat că o aeronavă Piper care se îndrepta către Italia s-a prăbușit în trecătoarea Simplon din Munții Alpi. Din nefericire, cei doi cântăreți și fetița lor au murit. Autoritățile nu au făcut publice numele celor trei.

”Cu toţii suntem devastaţi de vestea morţii lui Jonathan, Hannah şi Saskia. Îi iubim foarte mult. Erau atât de fericiţi împreună şi ne va fi extrem de dor de ei. Cerem mass-mediei să respecte intimitatea familiei în acest moment extrem de dificil”, a transmis într-un comunicat purtătorul de cuvânt al familiei.

Cei doi erau muzicieni cunoscuți

Jonathan Goldstein a lucrat în mai multe filme, inclusiv „Cape Fear” și a fost un compozitor prolific de muzivă pentru reclame de televiziune și cinema. Soția acestuia, Hannah, a fost absolventă a Academiei Regale de Muzică. Aceasta a cântat alături de cele mai importante orchestre britanice. De asemenea, Goldstein a condus Goldstein Music Group,o companie de producție care compunea muzică pentru publicitate, branding, marketing, televiziune și film.

CItetse si:Accident GRAV în Mureș. Trei morți, între care și un copil

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: