Redactia.ro
Home » Știri » Accident tragic la Medgidia. Doi tineri au murit striviți de mașina ajunsă un morman de fiare contorsionate

Accident tragic la Medgidia. Doi tineri au murit striviți de mașina ajunsă un morman de fiare contorsionate

GALERIE FOTO (4) Accident tragic la Medgidia.

Accident tragic la Medgidia. Doi tineri au decedat într-un accident rutier produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvatori, dar cei doi pasageri nu au mai putut fi salvați. Mașina s-a transformat într-un morman de fiare.

Accident tragic la Medgidia. Doi tineri au murit striviți de mașina ajunsă un morman de fiare contorsionate

Accident tragic la Medgidia. În noaptea de vineri spre sâmbătă s-a produs un accident mortal în Medgidia. Acesta a avut loc în jurul orei 3.00 noaptea, pe bulevardul Independenței, în zona magazinului Penny. Din nefericire, doi tineri aflați în mașină au murit.

Aceștia se aflau într-un autoturism marca Audi și se deplasau pe strada Lupeni de la intrarea în municipiul Medgidia, dinspre DJ 222 către centrul orașului. Șoferul autoturismului a accelerat puternic pe drumul liber, iar mașina a derapat și a ieșit de pe șosea, lovindu-se puternic de mai mulți copaci.

Alți șoferi, martori la cumplitul accident, au sunat de urgență la 112, iar la locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de intervenții.  S-au deplasat la fața locului pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, un echipaj de la Descarcerare, o autospecială SMURD și una de la Ambulanță. Pompierii s-au luptat minute în șir să îi scoată pe cei doi tineri din mașina, aceștia fiind striviți de fiarele contorsionate. Din nefericire, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i readuce la viață. Cei doi tineri au fost declarați decedați la locul accidentului.

În cazul acesta, polițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă și urmează să se stabilească cauza exactă a accidentului. Conform unor surse, propietarul mașinii se numea Ibram Relu, căsătorit și avea doi copii. Pasagerul acestuia era Serhan Reis, un tânăr ce lucra ca șofer la fabrica de amidon din oraș. ”Astăzi, în jurul orei 3.20, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Independenței din municipiul Medgidia.Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 22 de ani, și mai mulți copaci din afara părții carosabile.În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto, precum și a pasagerului dreapta față, de 22 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: