Redactia.ro
Home » Știri » Accident pe DN1 Cluj. O persoana rănită în urma coliziunii

Accident pe DN1 Cluj. O persoana rănită în urma coliziunii

Un accident a avut loc în această dimineață pe drumul național 1 in județul Cluj. Traficul a fost blocat! Se pară că accidentul a avut loc între un TIR și o dubă. Conform informațiilor furnizate până la acest moment, accidentul a avut loc în zona localității Bologa, județul Cluj.

Din fericire nu a fost un accident foarte puternic. Există o singurp persoană rănită și anume conducătorul autoutilitarei. Acesta a fost transportat la spital.

Din cauza unei coliziune produse între o autoutilitară și un autotren, circulația este întreruptă pe DN 1 Huedin – Oradea, în zona localității Bologa, județul Cluj. În urma impactului, conducătorul autoautilitarei a fost rănit.„, a comunicat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Traficul a fost reluat în cele din urmă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis o nouă comunicare prin care a informat cetățenii că traficul de pe DN 1 Huedin – Oradea a fost reluat.

Traficul a fost reluat pe un fir, alternativ, pe DN 1 Huedin – Oradea, în zona localității Bologa, județul Cluj, unde, în urma coliziunii dintre o autoutilitară și un autotren, o persoană a fost rănită.„, a fost ultima informație furnizată de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Ce recomandări are Poliția Română pentru conducătorii auto

Înainte de a pleca la drum, informaţi-vă despre condiţiile meteo şi starea drumurilor ! Rugăm conducatorii auto începatori să evite, pe cât posibil, conducera autovehiculului în condiţii de drum alunecos, pe timp de noapte sau pe distante mari, dată fiind experinta redusă şi riscul implicarii în evenimente rutiere nedorite. De asemenea, le reamintim că, dacă au mai puţin de un an de practică, viteza maximă admisă în afara localităţilor este cu 20 km/h mai mică.„, au fost recomandările publicate pe site-ul Poliției Române.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: