Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Nicu Maharu a fost implicată într-un accident rutier. Cum se simte Bianca în aceste momente

Fiica lui Nicu Maharu a fost implicată într-un accident rutier. Cum se simte Bianca în aceste momente

GALERIE FOTO (6) Fiica lui Nicu Maharu a fost implicată într-un accident rutier

Fiica lui Nicu Maharu a fost implicată într-un accident rutier. Bianca Maharu, fiica lui Nicu Maharu care a murit în 2019, a fost la un pas de moarte! Tânăra a fost implicată într-un accident de circulație. Cum se simte aceasta?

Fiica lui Nicu Maharu a fost implicată într-un accident rutier. Cum se simte Bianca în aceste momente

Fiica lui Nicu Maharu a fost implicată într-un accident rutier. Samyr Mahary sau Bianca Maharu, fiica lui Nicu Maharu a trecut prin momente cumplite. Aceasta a fost la un pas de moarte, după ce a fost implicată într-un accident rutier. Conform martorilor, accidentul s-ar fi produs la ora 01.40, dar din fericire, aceasta s-a ales doar cu câteva leziuni. Aceasta nu era singură în mașină ci alături de un prieten, care nu a avut același noroc.

În acest moment, acesta se află internat la Spitalul Universitar din București. Bianca Maharu a scăpat cu o leziune intercostală și o leziune la picior. Fiica lui Maharu este o persoană asumată. Anul trecut, tânăra recunoștea că este îndrăgostită de o femeie, o pictoriță extrem de talentată. De ceva timp, viata Biancăi Maharu nu se mai învârte în jurul sportului cu mănuși. La 29 de ani, tânăra are victorii răsunătoare în ring, iar porecla pusă chiar de Nicu Maharu fiind ”Tyson”.

Bianca a suferit mult după moartea tatălui său

În 2019, Nicu Maharu s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu cancerul. Bianca și Nicu aveau o relație specială, iar moartea acestuia a lăsat un gol imens în sufletul ei. ”Dumnezeu să te ierte om bun cu suflet mare! Ai plecat prea devreme dintre noi și ai lăsat durere mare în urmă, în sufletele celor ce te iubesc! Aveai atâtea, tăticule, de rezolvat și atâtea planuri de îndeplinit! Cuvintele nu-și au rostul, TATAAAA, durerea e prea mare! Cuvintele sunt de prisos și durerea mea mare, legenda noastră astăzi nu mai e!”,a spus Bianca, fiica lui Nicu Maharu.

Nicu Maharu a fost unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din România. Acesta a murit pe 21 martie 2019, aflând în 2018 că suferă de cancer. În urmă cu un an a făcut un atac cerebral în urma căruia a paralizat temporar pe partea dreaptă. În urma unor analize amănunțite, medicii au descoperit că interlopul avea o tumoră la cap și suferea de diabet. În ultimele luni, starea sa de sănătate i s-a înrăutățit, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Bianca a sperat până în ultimul moment că tatăl său va reuși să învingă boala, mai ales că își schimbase radical modul de viață. “Tata este acum de nerecunoscut, pe cuvânt, nici eu nu îl mai recunosc. De un an nu a mai pus gura pe alcool, nu bea nimic în afară de apă plată. Își mai face poze cu pahare sau sticle de whisky doar ca să se laude, dar e cuminte rău de tot”, a spus Bianca, fiica lui Nicu Maharu, la vremea respectivă. Nicu Maharu a devenit un adevărat personaj monden grație relației sale de 11 ani cu Simona Sensual. Vedeta tv s-a despărțit de interlop în 2012, iar imediat după ce s-au sepărat, Simona Sensual s-a implicat într-o nouă relație la Monaco.

Simona Sensual si Nicu Maharu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: