Redactia.ro
Home » Știri » Aceasta este sticluţa cu mercur găsită în geanta femeii care a vrut să-şi ucidă ginerele: „Am trăit cu o bombă cu ceas în casă 30 de ani”

Aceasta este sticluţa cu mercur găsită în geanta femeii care a vrut să-şi ucidă ginerele: „Am trăit cu o bombă cu ceas în casă 30 de ani”

antena3.ro

Aceasta este sticluţa cu mercur găsită în geanta femeii care a vrut să-şi ucidă ginerele. Iată detaliile!

Aceasta este sticluţa cu mercur găsită în geanta femeii care a vrut să-şi ucidă ginerele

Într-un incident șocant din Bragadiru, un bărbat și fiul său de 18 ani au ajuns de urgență la spital, devenind victimele unei tentative de otrăvire cu mercur pusă în aplicare de către soacra bărbatului. Imaginile unei sticle misterioase, găsită în geanta femeii, au fost dezvăluite la Antena 3 CNN, aducând la suprafață o poveste cu adevărat tulburătoare.

„Am trăit cu o bombă cu ceas în casă, timp de 30 de ani” a dezvăluit bărbatul.

Acesta a susținut că soacra sa, o bătrânică aparent inofensivă, l-a alimentat cu cafea și diverse mâncăruri, în care ascundea cu abilitate mercurul. Ceea ce a părut a fi o relație familială normală ascundea în realitate un pericol imens și șocant.

„Am trăit cu o bombă cu ceas în casă 30 de ani”

Faptul că soacra lui a găsit metode ingenioase de a-i administra mercurul este cu adevărat înfiorător. Ea a adăugat acest metal toxic în cafea, în ciorbă și, se pare, în orice altceva pe care bărbatul și fiul său îl consumau. Acesta a declarat cu sinceritate:

„O bătrânică pur şi simplu care mă alimenta cu cafea. 

Şi ea îmi punea mercur în ea şi în ciorbă şi în ce apuca. V-am zis, e ceva de neimaginat. 

Mi-e pur şi simplu groază, sunt îngrozit. Eu nu am văzut în viaţa mea o monstruozitate mai mare ca asta. Am trăit cu dracu` în casă 30 de ani”

Întregul episod a lăsat o urmă profundă de neîncredere și spaimă în inima bărbatului. El a adăugat:

„Nu-mi revin! Sunt ditamai bărbatul, am făcut o grămadă de tâmpenii. Am căzut, m-am ridicat, dar nu credeam că aşa ceva poate să existe pe planeta asta. 

Am trăit cu o bombă cu ceas în casă 30 de ani.

Mi-e teamă pur şi simplu să nu se transforme treaba asta în altceva”, a continuat bărbatul.

Autoritățile investighează în prezent acest caz șocant și vor încerca să afle motivele care au stat la baza acestui act malefic. Soacra bărbatului va trebui să răspundă în fața legii pentru tentativa de omor și punerea în pericol a vieților celor din familia sa.

În timp ce acest incident tragic și înfricoșător a șocat comunitatea din Bragadiru, el subliniază importanța monitorizării atente a relațiilor și comportamentelor din familie. O poveste de acest gen ne amintește că, uneori, pericolele pot veni din surse complet neașteptate, iar încrederea trebuie câștigată cu atenție și timp.

 

Sursa foto: antena3.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: