Redactia.ro
Home » Stil de viață » Această tânără a intrat în salon pentru a se tunde. Stilista a văzut-o și a început să vorbească cu ea. A programat-o însă a doua zi! Femeia n-a mai venit și… ce a pățit stilista după două săptămâni e ireal

Această tânără a intrat în salon pentru a se tunde. Stilista a văzut-o și a început să vorbească cu ea. A programat-o însă a doua zi! Femeia n-a mai venit și… ce a pățit stilista după două săptămâni e ireal

GALERIE FOTO (3) Această tânără a intrat în salon pentru a se tunde. Stilista a văzut-o și a început să vorbească cu ea. A programat-o însă a doua zi! Femeia n-a mai venit și… ce a pățit stilistei după două săptămâni e ireal

Această tânără a intrat în salon pentru a se tunde. Stilista a văzut-o și a început să vorbească cu ea. A programat-o însă a doua zi! Femeia n-a mai venit și… ce a pățit stilista după două săptămâni e ireal. Iată întreaga poveste!

O tânără a intrat disperată într-un salon

O coafeză din Oshkosh, Wisconsin, dovedește ce mare diferență poate face un simplu act de bunătate, oferind o tunsoare unei femei care i-a schimbat la propriu viața! Aceasta se confrunta cu o depresie severă.

Kate Langman, stilistă la un salon, a întâlnit-o prima dată pe femeie când aceasta a intrat în magazinul de înfrumusețare în căutarea unor produse pentru a-și aranja părul foarte ciufulit. Acesta ajunsese așa după luni de zile în care a stat întinsă în pat, depresivă. De menționat este faptul că ea și-a ținut părul prins în coadă pe toată această perioadă fără să-l pieptene.

„Când am întrebat-o dacă are nevoie de ajutor, a început să-mi spună povestea ei”, a scris tânăra de 22 de ani pe Facebook pentru a împărtăși povestea care a atras de atunci o atenție masivă.

„Nu a putut să se ridice din pat timp de șase luni. Ceea ce însemna că nu și-a spălat părul și nici nu l-a periat”, a scris Langman despre femeia, pe care a păstrat-o sub anonimat din respect, descriind depresia severă a acesteia.

„Îl tot trăgea înapoi în acest coc, care s-a transformat într-o șuviță imensă de groază (sic). Cocul era atât de încâlcit încât părea că are literalmente pietre în ceafă”.

Langman a încurajat-o pe femeie să lase produsele pe raft și să vină pentru o programare a doua zi, astfel încât să o ajute să-și revitalizeze părul. Femeia nu s-a prezentat la programare, dar a sunat două săptămâni mai târziu pentru a programa o altă dată. Din nou nu a venit.

Pe 8 martie femeia și-a făcut curaj să calce pragul salonului

Pe 8 martie, femeia a intrat din nou în salon și i-a spus lui Langman că, în sfârșit, se ridicase din nou din pat și că dorea să o ajute cu părul ei foarte încâlcit:

„Am avut un sentiment imens de ușurare când a intrat din nou în salon în acea zi.Însemna că încă mai avea dorința de a se îmbunătăți. Am știut că dacă o puteam ajuta, putea fi primul pas pentru ca ea să devină mai fericită”, a declarat Langman.

Langman, care a petrecut mai mult de opt ore pentru a o descurca și coafa pe femeie a declarat pentru publicația TODAY că a încercat să își mențină oaspetele confortabil și relaxat pe tot parcursul procesului de ănfrumusețare?

„Am învățat multe despre viața ei și despre locul de unde a venit, ceea ce a explicat destul de multe. Asta a fost marea deschidere a ochilor. Ea nu a ales să fie deprimată”.

Până la sfârșitul zilei, munca asiduă și dedicarea lui Langman față de clientul ei au dat roade. Părul femeii a fost transformat din noduri maturate în valuri lucioase cu reflexii roșii.

Sursa foto: today.com

Deși Langman spunea că nu vrea să dezvăluie identitatea femeii, după postarea făcută, tânăra pe care a ajutat-o a distribuit postarea și i-a mulțumit public stilistului ei:

„Mi-a dat curajul de a încerca să-mi schimb viața. ÎȚI MULȚUMESC foarte mult din toată inima și din tot sufletul meu.

M-ai salvat și m-ai ajutat să mă întorc de la marginea pe care și eu o depășeam. Aveți întotdeauna dragostea și recunoștința mea”, a scris aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: