Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Acest bărbat a fost suprins în gara din Iași cu un trandafir în mână. Cu i l-a oferit. Gestul său a stârnit emoție

Acest bărbat a fost suprins în gara din Iași cu un trandafir în mână. Cu i l-a oferit. Gestul său a stârnit emoție

Un bărbat din Iași a fost surprins în gară așteptând pe cineva, cu un trandafir în mână. Trecut ușor de prima tinerețe, individul nu a putut fi trecut cu vederea de oamenii de la fața locului, care au văzut și cui i-a oferit floarea.

Acest bărbat a fost suprins în gara din Iași cu un trandafir în mână. Cu i l-a oferit. Gestul său a stârnit emoție

Bărbatul din imaginea de mai sus a fost văzut, zilele trecute, în gara din Iași aștepând pe cineva cu un trandafir în mână. Gestul lui nu a putut fi neobservat, iar mai mulți oameni au urmărit să vadă cui îi va oferi floarea și au avut parte de o surpriză. Rar se mai întâmplă așa ceva printre tinerii din ziua de azi!

Ei bine, oamenii de pe peron au fost martori la o întâmplare care cu siguranță le va rămâne întipărită în minte toată viața. Bărbatul și-a așteptat în gară soția, trecută și ea de prima tinerețe, care s-a bucurat atunci când a primit trandafirul, potrivit radiosimplu.

”Azi am remarcat un domn pe peronul unei gări, așteptând pe cineva cu un trandafir în mână. Întâmplarea a făcut să aștept același tren, eu mergând într-un alt loc, dumnealui așteptând pe cineva, așa că am stat cu ochii pe el să văd cui o să ofere trandafirul. Avea în jur de 50 ani. Mă gândeam că poate i-l oferă soției, fiicei, unei prietene, cunoștințe, dar doream să știu persoana. Ce poate determina pe o persoană mai în vârstă să aștepte pe altcineva pe peronul gării cu un trandafir foarte frumos în mână, chiar și la anii lui, mai bine zis cine?! A venit trenul și am văzut cum pe la una din ușile unui vagon încerca să coboare o doamnă, tot cam de aceeași vârstă ca și dumnealui, dar cobora ajutată, având vizibile probleme locomotorii, iar pe el l-am văzut grăbind pasul spre acea ușă a vagonului de tren, cu un chip luminos care exprima iubirea și bucuria revederii soției”, a scris un  ieșean pe pagina de socializare a grupului ”Ești din Iași dacă…”

Bărbatul și-a îmbrățișat soția

Bărbatul nu i-a oferit oricum trandafirul soției sale, cu probleme locomotorii. A îmbrățișat-o, i-a zâmbit, după care i-a spus câteva cuvinte frumoase și mai apoi i-a înmânat trandafirul. Imaginea i-a frapt pe toți cei prezenți.

”A îmbrățișat-o, i-a zâmbit, i-a spus câteva cuvinte și i-a oferit cu dragoste trandafirul, fața ei radiind de dragoste și apreciere față de persoana a cărui dragoste nu s-a schimbat de-a lungul timpului, ci a crescut frumos. Dragostea a fost cea care l-a determinat sâ o aștepte cu un trandafir, dragostea care nu ține cont de trecerea anilor, de prezenta sau lipsa banilor, de prezenta sau lipsa sănătății… ci de sufletul pe care l-ai ales sa îl iubești. Nu păreau deloc avuți, dar am avut sentimentul ca sunt cei mai avuți de acolo. Se aveau unul pe altul, necondiționat, uniți printr-o dragoste frumoasă care ar trebui sa existe în toate sufletele”, a mai scris martorul ocular.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: