Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un bătrân merge în fiecare zi la plajă având la el o fotografie cu soția sa decedată. Motivul pentru care face asta îți va topi inima

Un bătrân merge în fiecare zi la plajă având la el o fotografie cu soția sa decedată. Motivul pentru care face asta îți va topi inima

GALERIE FOTO (3) Un bătrân merge în fiecare zi la plajă având la el o fotografie cu soția sa decedată

Un bătrân merge în fiecare zi la plajă având la el o fotografie cu soția sa decedată. Povestea unui bătrân italian a înduioșat o lume întreagă. Bărbatul în vârstă de 70 de ani mergea la plajă în fiecare zi, purtând o fotografie cu soția sa decedată. Care este, de fapt, motivul?

Un bătrân merge în fiecare zi la plajă având la el o fotografie cu soția sa decedată. Motivul pentru care face asta îți va topi inima

Un bătrân merge în fiecare zi la plajă având la el o fotografie cu soția sa decedată. Gestul unui pensionar italian a emoționant o lume întreagă. Pentru a păstra vie amintirea soției sale decedată, bărbatul purta mereu cu el o fotografie cu ea. Povestea lui Septuagenarianul Giuseppe Giordano a devenit virală după ce proprietarul unui restaurant, Giorgio Moffa a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu el pe plajă.

Giuseppe la plaja

Bărbatul de 70 de ani și-a pierdut soția în urmă cu aproape 10 ani, dar acest lucru nu l-a împiedicat să poarte cu el o poză înrămată cu ea de fiecare dată când mergea la plajă. Giordano a fost căsătorit cu Ida aproape 50 de ani. Timp de câteva zile, Giorgio l-a observat pe bătrân că merge zilnic la plajă, având asupra o fotografie. Ulterior, Giusseppe a declarat pentru Daily Mail că poartă fotografia cu soția sa oriunde merge pentru că „nu vrea să se simtă singur”.„Aduc fotografia lui Ida pentru că în acest fel o simt în viața mea și nu mă simt atât de singur. Îmi place să merg la mare în fiecare zi, deoarece îmi aduce înapoi toate amintirile. Sunt foarte surprins de dragostea și admirația oamenilor online de când mi-au auzit povestea. Lucrurile simple sunt lucrurile reale și cele care rezistă în timp. Nu am vrut să inspir pe nimeni, nu am vrut să rămân singur. Soția a fost totul pentru mine„, a fost declarația emoționantă a lui Giuseppe.

Ce s-a întâmplat cu soția sa

Giuseppe este de părere că în ziua de azi, tinerii nu știu să iubească așa cum au făcut-o ei. „Eu aparțin unei generații în care dragostea și sentimentele însemnau totul„, a spus el cu lacrimi în ochi. Ida și Giordano aveau 15 ani când s-au întâlnit pentru prima oară. Cei doi s-au îndrăgostit pe loc și au fost în centrul unui scandal masiv în orașul lor natal după ce Ida a născut primul lor copil fără să se căsătorească cu Giordano. La un an după nașterea copilului lor, cei doi și-au unit destinele după care au mai avut doi copii.

Povestea emotionanta a lui Giuseppe

În 2010, Ida a fost diagnosticată cu cancer și a murit un an mai târziu. De atunci, Giordano vizitează în fiecare zi plaja, pentru că îi aduce aminte de momentele petrecute alături de Ida. Bărbatul îi duce fotografia pe malul mării în fiecare zi după care ia masa cu fiul lui. Proprietarul restaurantului a spus că și-a dat seama că există o poveste emoționantă în spatele acestui gest. „Când l-am văzut, eram sigur că există o poveste de dragoste grozavă. Bărbați ca el nu mai există. I-am înțeles absolut durerea și am fost foarte trist pentru el. Cred că toată lumea din această lume a pierdut la un moment dat pe cineva special. Deci fiecare dintre noi are aceste momente de durere, doar că Giuseppe a avut marele curaj și demnitate să o arate ”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: