Redactia.ro
Home » Stil de viață » Poveste virală! A fost nevoit să arunce un lucru important pentru a se îmbarca în avion. Omul a plecat cu inima sfâșiată, dar mii de oameni au reușit să-i redea zâmbetul pe buze

Poveste virală! A fost nevoit să arunce un lucru important pentru a se îmbarca în avion. Omul a plecat cu inima sfâșiată, dar mii de oameni au reușit să-i redea zâmbetul pe buze

GALERIE FOTO (3) A fost nevoit să arunce un lucru important pentru a se îmbarca în avion.

Poveste virală! A fost nevoit să arunce un lucru important pentru a se îmbarca în avion. Povestea unui bărbat care se afla într-un aeroport, a devenit virală în mediul online. Acesta a fost nevoit să arunce un obiect important pentru el, după ce agenții de securitate i-au interzis să îl ia cu el. Despre ce era vorba?

Poveste virală! A fost nevoit să arunce un lucru important pentru a se îmbarca în avion. Omul a plecat cu inima sfâșiată, dar mii de oameni au reușit să-i redea zâmbetul pe buze

Poveste virală! A fost nevoit să arunce un lucru important pentru a se îmbarca în avion. Ammarri Hernandez și iubitul ei se pregăteau să se îmbarce pentru cursa cu destinația Pittsburg, iar până atunci totul a decurs normal. Însă, un eveniment le-a atras atenția celor doi. Aceștia au văzut un om care plângea în timp ce arunca un obiect la gunoi, după ce agenții de securitate i-au interzis să îl ia cu el în avion. În timp ce se îndrepta spre coșul de gunoi, bărbatul a început să lăcrimeze, moment în care Amarri a fost curioasă să afle despre ce era vorba.

În interiorul gunoiului, cei doi au descoperit un glob de zăpadă care avea în interior poza unei fetițe. După ce l-au scos din gunoi, Amarri a postat o poză pe rețelele de socializare cu globul de zăpadă și le-a cerut internauților să distribuie poza pentru a-l găsi pe proprietar. Surprinși, oamenii din mediul online s-au mobilizat și si distribuit cu sutele imaginea.

Așadar, postarea celor doi a devenit virală, iar în cele din urmă, vestea a ajuns la proprietarul care aruncare globul de zăpadă la gunoi. Așadar, proprietarul Michael Moore a aflat că obiectul său de suflet a fost revendicat de un cuplu.  „Ne-am simțit foarte emoționați în legătură cu această situație și dorim să aflăm cine sunt aceștii oameni, pentru  a le înapoia darul”, a spus Amarri în postarea sa.

Care a fost, de fapt, motivul? Ce era în interiorul globului de zăpadă?

Motivul pentru care bărbatul a început să plângă după ce a aruncat obiectul la gunoi, a fost faptul că fetița din imagine din glob era fetița pe care acesta o adoptase, iar globul de zăpadă reprezenta data în care procesul de adopție se finalizeze. De asemenea, data era scrisă pe fundul obiectului, atât de special pentru acest bărbat. Michael locuiește în Sankt Petersburg, și a cumpărat un glob gravat cu mesajul „Te iubim Katie. Nana și tata.

Linda Modry, mama lui Michael a spus că nepoata sa a fost devastată cand a auzit că tatăl său a fost nevoit să arunce globul de zăpadă. Postarea lui Amarri a fost distribuită de 40.000 de ori, iar mesajul a atras atenția reprezentanților companiei Things Rememberd, care a făcut globul de zăpadă. Angajații companiei din Ohio și magazinul din St. Peterburg, au reușit să-l identifice pe Modry și să o contacteze pe Hernandez. Ulterior, globul de zăpadă a ajuns la familia Moore, iar mama lui Michael a fost extrem de fericită când a aflat că globul de zăpadă aruncat de fiul său a fost găsit de altcineva. Interesant este faptul că mii de oameni s-au implicat ca globul de aur să ajungă în posesia a familiei Moore. Cu siguranță, bărbatul care a aruncat globul de zăpadă la gunoi a fost cel mai fericit când obiectul de suflet i-a ajuns din nou acasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: