Redactia.ro
Home » Știri » Acest bărbat a îmbrăcat în ziua nunții aceeași rochie ca mireasa sa. Explicația din spatele acestei alegeri neobișnuite

Acest bărbat a îmbrăcat în ziua nunții aceeași rochie ca mireasa sa. Explicația din spatele acestei alegeri neobișnuite

GALERIE FOTO (2)

Povestea acestor doi miri a devenit virală în toată lumea, după ce au ales să îmbrace în ziua nunții lor aceeași ținută. Emma Sparre-Newman și Ian Newman și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii emoționante, iar bărbatul i-a făcut partenerei sale o surpriză neașteptată: a îmbrăcat aceeași rochie ca ea.

Povestea de dragoste a început în anul 2014, când s-au întâlnit la un festival de muzică. Cea mai mare pasiune a lui Ian este muzica, pe care a transformat-o și într-o carieră de succes. Este artist, genul preferat de el fiind cel punk. Alegerile sale vestimentare au fost mereu în conformitate cu tendințele domeniului alternativ în care activează, tocmai de aceea s-a remarcat pentru îndrăzneala sa.

De-a lungul anilor artistul s-a orientat spre un stil vestimentar cât mai feminin, ajungând în cele din urmă să poarte în mare parte a timpului doar haine pentru femei. Relația lui cu Emma a început în anul 2016, iar înțelegerea și dragostea necondiționată de care a avut parte l-a ajutat pe Ian să devină ceea ce și-a dorit mereu.

A îmbrăcat în ziua nunții aceeași rochie ca mireasa sa. Explicația din spatele acestei alegeri neobișnuite

Întrebată despre alegerile inedite ale soțului său, Emma a recunoscut că pentru ea să-l vadă în haine de femeie este o normalitate. Îl acceptă exact așa cum este, iar alt stil vestimentar nu ar putea niciodată să-l reprezinte la fel de bine.

„În ultimii doi ani, Ian s-a îmbrăcat aproape exclusive cu haine pentru femei. Pentru mine ar fi chiar straniu să îl văd îmbrăcat cu o pereche de blugi și un tricou – pur și simplu nu îl reprezintă”, a spus Emma.

Emma Sparre-Newman și Ian Newman au decis să se căsătorească în cele din urmă, iar alegerea bărbatului pentru ținuta din această zi a fost mereu evidentă: o rochie albă. Ceea ce partenera lui nu știa era că el avea să îmbrace o rochie identică cu a ei, un lucru neobișnuit, având în vedere diferențele stilistice dintre ei.

Femeia a mărturisit că este foarte fericită că lucrurile s-au întâmplat așa, deoarece au fost uniți nu doar prin jurăminte, ci și prin hainele lor. În spirit de glumă, a mărturisit că acest lucru a rezolvat și un aspect care ar fi putut crea tensiuni între cei doi soți, și anume: a cui rochie a fost mai frumoasă. Purtând aceeași ținută, cei doi au evitat orice motiv de „conflict vestimentar”.

„Când am vorbit despre nuntă, mi-am imaginat că vom purta amândoi rochii.Însă, nu mi-am imaginat că vom purta vreodată aceeași ținută, deoarece avem idei foarte diferite în privința stilului. Însă, mă bucur că am purtat aceeași rochie. Altfel, am fi ajuns să ne certăm pe tema `a cui rochie a fost mai frumoasă`”, a mai spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: